1.7
Hogan är tillbaka i sin
paradroll, som den
sorglösa krokodiljägaren
Crocodile Dundee. Denna
gång ger han sig i kast med
storstaden Los Angeles,
där flickvännen Sue, fått
den utmanande uppgiften att driva faderns
tidningsimperium. Med sig har paret sin
nioårige son, som aldrig varit utanför bushens
"trygga" värld, och väl på plats i Änglarnas
stad upptäcker de att Sues företrädare gått en
ond bråd död till mötes. Innan de vet ordet av
är de indragna i jakten på en mördare.
Originaltitel |
Matthew Berry, Eric Abrams |
Genre |
Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare |
Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks, Serge Cockburn, Alec Wilson, Gerry Skilton, Steve Rackman, David Ngoombujarra, Aida Turturro, Paul Rodriguez, Kaitlin Hopkins, Kenneth Ransom, Morgan O'Neill, Clare Carey, Mike Tyson |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
7828 |
Filmnummer |
2620 |
Den första filmen om krokodiljägaren Mick \"Crocodile\" Dundee var en mycket rolig film som hade en skön stajl.
Uppföljaren höll också en hyfsat god klass.
Nu är det dags för trean. En uppf... Läs mer »
En härligt ärlig Dundee-exposé. Till skillnad från den överdrivna fokus som hamnade på main rambo-ploten i tvåan, bjuds vi i tredje och sista delen på en hel timme av 'Dundee möter LA' innan själva huvudstoryn kommer igång tillika tar slut. Det är gott så, men det känns litet som att musten gått ur vid det här laget. Till exempel är Kozlowskis karaktär mycket mer aktiv igen, vilket i sig är stort plus; dessvärre saknas det hos henne, liksom hos resten av uppsättningen, viss glöd; passion. Hogan gör sitt bästa; jacko, skurken och framför allt ungen är inte jättespännande. Hade mått bra av lite tajtare humor i flera av scenerna som är OK men bitvis mynnar ut i bortslarvade tillfällen. Det låter kanske märkligt, men jag tror de hade tjänat på att skruva upp tramset mer. För gemene man: ett hyggligt tidsfördriv. För Dundee-fansen: ett utmärkt sådant.
Lätt bästa Crocodile Dundee-filmen. Mvh, Kalkonfilmskonnässören.
Egentligen inte en särskilt bra film, men några härligt krystade skämt räddar upp detta i slutändan.
Sämsta i filmserien men innehöll så många larviga och krystade skämt att vi inte kunde hålla oss för skratt. Dundee, han vet inget, han. :)
Jag kan inte fatta att jag över huvud taget såg denna film. Jag borde veta bättre, jag har lärt mig en läxa. Jag gillade 1:an och 2:an när jag var liten men detta är skräp. Mick "Crocodile Dundee" (Paul Hogan) har dock sin charm.
Visst är den sämre än de två första, men.. jag gillar ändå den här. Hans försök att spela världsvan är roliga, och han är alltid lika cool, som typ när slynglarna i den röda Cadillacen ska råna dem. "Bitch??" Likaså när han ska stoppa rånaren på filminspelningen, ojdå..var det bara en inspelning? Filmen är ingen höjdare, men räcker gott till en rolig stund i soffan. Det räcker till en svag 3:a.
Alltså, den är ju kass, har i princip inget manus, men det är svårt att inte bli road av den hjärtliga humorn emellanåt.
Såg den här på bio när den var ny och skrattade, men hade absolut inga referenspunkter för jag hade inte sett de första två förrän nu för ett par dar sen... Jämfört med dem står sig den här slätt. Alla kulturkrockar är redan gjorda, vilket märks när de får ta dit en ny australiensare... Dundee har också blivit helt för kaxig och inte lika skön och dumsnäll som förr. När de tidigare filmerna också klarade humorn på vardagliga situationer blir det här tyvärr löjligt alltför ofta. Går dock att titta på, så okej svag tvåa.