Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Crocodile Dundee i Los Angeles


Paul Hogan är tillbaka i sin paradroll, som den sorglösa krokodiljägaren Crocodile Dundee. Denna gång ger han sig i kast med storstaden Los Angeles, där flickvännen Sue, fått den utmanande uppgiften att driva faderns tidningsimperium. Med sig har paret sin nioårige son, som aldrig varit utanför bushens "trygga" värld, och väl på plats i Änglarnas stad upptäcker de att Sues företrädare gått en ond bråd död till mötes. Innan de vet ordet av är de indragna i jakten på en mördare.


Originaltitel Crocodile Dundee in Los Angeles
Alternativ titel Crocodile Dundee 3
Regissör Simon Wincer
Manus Matthew Berry, Eric Abrams
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks, Serge Cockburn, Alec Wilson, Gerry Skilton, Steve Rackman, David Ngoombujarra, Aida Turturro, Paul Rodriguez, Kaitlin Hopkins, Kenneth Ransom, Morgan O'Neill, Clare Carey, Mike Tyson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7825
Filmnummer 2620

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av BobbyPeru
Den första filmen om krokodiljägaren Mick \"Crocodile\" Dundee var en mycket rolig film som hade en skön stajl. Uppföljaren höll också en hyfsat god klass. Nu är det dags för trean. En uppf...   Läs mer »

Kommentarer


Xtro
2019-10-27
Lätt bästa Crocodile Dundee-filmen. Mvh, Kalkonfilmskonnässören.
Rai
2017-11-28
Så sämst....
Zok
2017-10-15
Egentligen inte en särskilt bra film, men några härligt krystade skämt räddar upp detta i slutändan.
fridenpaden
2017-10-15
Sämsta i filmserien men innehöll så många larviga och krystade skämt att vi inte kunde hålla oss för skratt. Dundee, han vet inget, han. :)
Tatty
2015-03-30
Okej och bra film.
Krille80
2014-10-31
Jag kan inte fatta att jag över huvud taget såg denna film. Jag borde veta bättre, jag har lärt mig en läxa. Jag gillade 1:an och 2:an när jag var liten men detta är skräp. Mick "Crocodile Dundee" (Paul Hogan) har dock sin charm.
XJR
2014-01-14
Visst är den sämre än de två första, men.. jag gillar ändå den här. Hans försök att spela världsvan är roliga, och han är alltid lika cool, som typ när slynglarna i den röda Cadillacen ska råna dem. "Bitch??" Likaså när han ska stoppa rånaren på filminspelningen, ojdå..var det bara en inspelning? Filmen är ingen höjdare, men räcker gott till en rolig stund i soffan. Det räcker till en svag 3:a.
MaxMackan
2013-08-16
Alltså, den är ju kass, har i princip inget manus, men det är svårt att inte bli road av den hjärtliga humorn emellanåt.
Grillo
2013-06-01
Såg den här på bio när den var ny och skrattade, men hade absolut inga referenspunkter för jag hade inte sett de första två förrän nu för ett par dar sen... Jämfört med dem står sig den här slätt. Alla kulturkrockar är redan gjorda, vilket märks när de får ta dit en ny australiensare... Dundee har också blivit helt för kaxig och inte lika skön och dumsnäll som förr. När de tidigare filmerna också klarade humorn på vardagliga situationer blir det här tyvärr löjligt alltför ofta. Går dock att titta på, så okej svag tvåa.
Battle
2013-01-20
den här filmen krossade mitt hjärta.
Visa äldre kommentarer »