2.1
2.1
Jaws 5: Cruel Jaws
En stor mördarhaj terroriserar en liten stad vid havet. Givetvis så ska man ha en vindsurfingtävling samtidigt och borgmästaren vägrar att stänga av stränder och uppmärksamma hotet - vilket givetvis får ödesdigra konsekvenser!

Originaltitel | Cruel Jaws |
Alternativ titel | The Beast |
Regissör | Bruno Mattei |
Manus | Bruno Mattei, Linda Morrison, Robert Feen |
Genre | Komedi, Action, Thriller, Äventyr, Skräck, 90-tal |
Skådespelare | Richard Dew, Scott Silveria, Kirsten Urso, Carter Collins, David Luther, Sky Palma, Larry Zience |
Jag trodde jag hade sett allt, och så ramlar denna film ner framför mig med buller och brak. Och gissa om min värld förändrades, förnyades och gjorde min kväll alldele, alldeles, underbar! Elle... Läs mer »
Inte fan var den bra, men jag kan förstå hypen kring denna skitfilm. Eftersom alla scener av betydelse faktiskt är snodda kan man ju se de riktiga filmerna istället.
Borde ju verkligen avsky en film som snor sa pass mycket som denna men jag kan inte annat an alska den. Grymt underhallande och urdum ala Mattei. En fin film vard att aterkomma till!
Helt jävla underbar#) Filmen är såklart usel men här spelar det ingen roll för filmen är så skön" Usla roliga skådisar..En slemmig borgmästare.. Oförglömliga onliners typ I will ripp your balls off. I will kill that mother fucking Shark. That bastard.. Go find the highest building and jump from it" and then fuck your self =) + en stackars plast haj. Ja då vet man att Mattei vart i farten)
Bruno Mattei var en härlig herre, som verkligen kunde konsten att vara bäst på vara sämst. Han lyckas t o m göra en skapligt underhållande exploatering, av ett redan ganska tråkigt manus. Dialoger och Manus som mest ter sig parodiskt.
va? finns det en 5:a?
lukinx: haha, jag har den på orginal från japan!
såg om den ikväll och jag vet inte om jag blivit för härdad för mitt eget bästa men jag fann den mycket underhållande. den ultimata ripp-off kalkonen! en annan grej jag upptäckte som inte bådar gott för mitt försök att dölja min totala nördighet är att filmen inte bara snor scener från "hajen" och "jättehajen", som alla redan vet, utan även joe d'amatos mycket obskyra hajfilm "deep blood" (som jag såg för ett tag sedan)
Snyggt att han snor filmdelar av andra filmer hahaha!
Att få tag i denna är det nog secondhand eller olaglig nedladdning som gäler för så vitt jag förstår är denna filmen tillabakadragen.
Där är den! Där är Hajen 5! Var kan man få tag i den??
Vad skall man säga? VAD FAN SKALL MAN SÄGA!?
fan va jag blir besviken på tvåan.. så jävla kass.. men men, det är ju hajen, så den får iaf en tvåa!