Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Curse of Chucky


När ett mystiskt paket levereras till Nicas hus tänker hon inte speciellt mycket på det. Men efter sin mors mystiska död börjar Nica misstänka att det är den talande, rödhåriga dockan hennes systerdotter lekt med som ligger bakom kaoset och blodspillet.


Originaltitel Curse of Chucky
Alternativ titel Child's Play 6
Regissör Don Mancini
Manus Don Mancini
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Brad Dourif, Fiona Dourif, Danielle Bisutti, Brennan Elliott, A Martinez, Chantal Quesnelle, Maitland McConnell, Summer H Howell, Ali Tataryn, Kally Berard, Kyle Nobess, Jennifer Tilly
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 389
Filmnummer 106296

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2020-09-05
Inget vidare.
martineden
2019-06-28
Jag måste säga att denna del, tillsammans med originalet är min favorit i serien! Jag tycker att man på ett framgångsrikt sätt lyckas nystarta serien med nytt liv efter de mer humoristisk delarna BRIDE och SEED. Filmen har en nästan gotisk framtoning och jag gillar att man återgår till en mer traditionell skräck med många atmosfäriska inslag. Vissa scener är lysande! Mycket bra! 4.
Elizadushkufan
2018-08-13
Stör mig något på att dockan ser helt annorlunda ut än i de tidigare filmerna, även om jag förstår varför. Filmen andas inte helt Chucky enligt mig och är långsam i vissa scener, till skillnad från de flesta Chucky-filmerna. Av de 7 filmerna av Chucky är den här den jag tycker minst om.
Rai
2017-11-17
Dumheter!!!!
Dream
2017-11-01
Tycker den här nystarten är helt okej! Don Mancini är på helt rätt spår när det gäller att hitta tillbaks till hur allt en gång startade, då det bara var Chucky utan massa larv runt omkring som bl.a. 4an, 5an och 6an hade, men självklart den här är långt ifrån samma nivå som dem 3 första och även effekterna är sämre än det en gång var, jag menar varför ens tänka tanken att göra regn och blod i animation? Korkat! En svag 2a.
myslas
2017-10-04
Efter två lite mer lättsamma filmer i den lysande Bride of Chucky och den mer medelmåttiga Seed of Chucky försöker sig Don Mancini på en nystart för serien. Men det finns ingenting nytt här utan det är mest rätt trist. Undantaget är Jennifer Tilly som under den korta stund hon medverkar fullständigt dominerar.
Stygga-Vargen
2016-10-16
En av de sämre delarna i serien. Den är inte dålig men det finns bättre Chucky-filmer. Svag 4:a.
LenWidleheyt
2016-03-02
Humorn som funnits i tidigare delar är som bortblåst i denna film, som tar sig själv på alldeles för mycket allvar. När Chucky sedan har tappat både sin charm och sina snygga grimaser, vad finns då kvar?
Tatty
2015-06-04
Spännande och bra film. Intressant att se hur det verkligen låg till med för Chucky på slutet.
DanjelFalck
2015-03-08
Till och med lite bättre än originalet.
Visa äldre kommentarer »