Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Cutter's Way


Alex Cutter kommer hem från Vietnam en arm, ett ben och ett öga fattigare. Han dricker för mycket och misshandlar sin fru. En sen kväll får hans kompis Richard Bone se en kropp dumpas. När Cutter får reda på det ger han sig ut på ett korståg för att finna den skyldige.


Originaltitel Cutter's Way
Alternativ titel Cutter and Bone
Regissör Ivan Passer
Manus Jeffrey Alan Fiskin
Genre Drama, Thriller, 80-tal
Skådespelare Jeff Bridges, John Heard, Lisa Eichhorn, Ann Dusenberry, Stephen Elliott, Arthur Rosenberg, Nina Van Pallandt, Patricia Donahue
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 80
Filmnummer 33866

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2019-05-27
Stark trea. Vet inte riktigt vad som saknas, kanske historien saknar något. Uniforma starka insatser och genomgående bra regi.
Galivan
2013-05-30
Trodde att det skulle vara en spännande film. Handlingen vill inte komma någonstans, går framåt i snigelfart och lämnar plats åt de två jobbiga huvudkaraktärerna med sina egon på ett konstlat sätt. Cutter är bland de mest påfrestande karaktärerna jag sett i en film. Konstruerat, pretentiöst och barnsligt. Jag vill inte läsa boken den är baserad på.
Czechflash
2011-08-31
Inte vad jag hade hoppats på, vilket var en tät thriller eller ett bra mysterium. Istället känns det som mordmysteriet blir sekundärt. Och det hade kanske funkat om huvudhistorien utvecklats på ett annat sätt. Udda film, men inte utan intresse och stämning. John Heard överträffar Jeff Bridges, men så är hans karaktär också den klart lysande. Stark tvåa/svag trea.