Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Cyborg Cop


Den före detta polisen Jack får ett samtal från sin bror som befinner sig i nöd på en ö i Karibien. Jack skyndar till undsättning men vet inte att på ön finns en djävulsk vetenskapsman som förvandlar människor till cyborgs som han sedan säljer som stridsmaskiner.


Originaltitel Cyborg Cop
Regissör Sam Firstenberg
Manus Greg Latter
Genre Action, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare David Bradley (III), John Rhys-Davies, Alonna Shaw, Todd Jensen, Ron Smerczak, Rufus Swart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 57
Filmnummer 6773

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2019-06-03
Hyfsat lågbudget, och egentligen rätt risig. Men lagom oseriös i det mesta vilket gör det tillräckligt underhållande och cyborg temat skadar ju inte direkt...
Bumbi78
2014-06-12
Firstenberg gjorde ett helt gäng grymma rullar under 80-talet där temat var ninjor och våld och tokigheter i allmänhet. Här gör mannen en hopkok på Terminator och Universal Soldier vilket han bannemig ror iland med blotta förskräckelsen. Att den är otroligt B behöver väl inte nämnas, men det bjuds på god underhållning och den Rhys -Davies överspel är lika hysteriskt som Bradleys mimiklöshet. Gamla fightern Bradley ska dock ha cred för att han aldrig släpper taget om sin midjeväska oavsett vad som står på spel.
bad_droidboy
2012-09-28
Haha gulity pleasure ahoy! Plus att Bradleys skådespeleri är chockerande bra i denna!
volvo_240
2011-09-18
bättre än efterföljaren och faktiskt allmänt bra. För vänta er dock ingeti sitl med Terminator men för en ganska låg (får man förmoda) budget så är den förvånansvärt bra. Dock aningens för lite cyborg mot människa annat än hjälten strider. Töntig slutscen dock, skulle inte den cyborgen tåla en cross och en manx vikt på sig. en Trea.
GrandMaster_E
2010-12-29
Lika bra som det låter ungefär. Ett hopkok av Terminator, Robocop och andra plåtnicklas filmer förutom att detta är kasst, saknar charm och har en budget på 1000 amerikanska riksdaler.
libertine
2009-03-15
Detta är underhållning när den är som bäst! Filmen har allt man kan önska sig - en hårdkokt snut, en elak vetenskapsman och cyborgs! Något brutal slutscen med motorcyckeln - STÅPÄLS!
menschenfeind
2007-02-28
På gränsen till en 3:a.
_z
2003-03-12
klassisk cyborgfilm som tyvärr är en lågavlönad genre! :D