Cyborg, il guerriero d'acciaio

En android, utan känslor eller förmåga att känna empati, rymmer. Den måste hittas igen innan det är för sent. Den håller till på en ö.

Originaltitel Cyborg, il guerriero d'acciaio
Alternativ titel Cy Warrior, Cy Warrior: Special Combat Unit
Regissör Giannetto De Rossi
Manus Giannetto De Rossi, Dardano Sacchetti
Genre 80-tal, Action, Science Fiction
Skådespelare Frank Zagarino, Henry Silva, Sherrie Rose, Brandon Hammond, Bill Hughes, Ron Lang, James Summers

2016-12-01
Henry Silvas närvaro höjer alltid en skitfilm oavsett hur rutten den är. Tafflig ripoff på bla Terminator och Rambo vilket såklart ändå blir kul i smöriga italienska händer. Stel omslagspojke med metalliska ljud, sunkiga effekter och en åldrad bindgalen Silva uppfyller ändå mina krav. Men som Gordyal redan nämnt - visst skulle den snygga bruden bjudit på en mindre klädd insats *L*
Gordyal
2012-06-17
Om en kass italiensk cyborg-action från 80-talet ska funka så får det ABSOLUT INTE vara en prudentlig gottköpspojke med en brådmogen storasyster som aldrig visar brösten i centrum. (3/15)
idd
2010-06-08
taffligaste terminatorklonen.. satt å förundrades över hur mkt robotljudeffekter de kunnat lägga på hans huvudrörelser när ingen annan kroppsdel ger ifrån sej något ljud alls.. smäktande starka slutscener oj oj..
st.felony
2007-11-03
vi räknade till monst 20 goddamn i filmens sista timme! goddamn!