nya casino utan svensk licens

1.2

Cyclops

Den korrupta kejsaren Tiberius tvingar sin modigaste general Marcus att kuva den monstruösa Cyklopen som härjar på landsbygden. När Cyklopen väl är infångad så blir Marcus dock tvingad att delta i gladiatorspelen. Oväntad vänskap uppstår mellan Marcus och Cyklopen och de tar sig an att besegra den korrupta kejsaren.

Robkiller
2017-10-10
SyFy med en skitfult animerad cyclops i romarriket. Riktigt uselt det här.
Noseman2005
2016-07-02
Dåligt, men inte provocerande dåligt. Blir en svag tvåa. (3/10)
cosinusfi
2016-01-31
Det här var bland det värsta jag sett. Dåligt manus och riktigt dåliga effekter. Cyclopen är en inte ens i närheten av den historiskt litterära förebilden. Riktig smörja.
TheHorrorfan
2015-04-08
En riktig B-film, men det går att genomlida den. Fast verkligen inte någonting jag rekommenderar. Riktigt svag 2a.
Jorgandr
2014-10-10
Argh! Den var värre än jag trodde, till och med. Bara tråkigt dålig, aldrig underhållande dåligt.
Vasp
2012-10-21
underhållande iallafall. Görs så lite filmer med cykloper så man får ta vad som finns.
Totenkopf
2011-07-23
Är egentligen en etta, men den var samtidigt så embarligt komisk så den blev underhållande, En given förfest-film där Cyclopen är den bästa skådisen. Syskonen Roberts står verkligen milvids ifrån varandra karriärmässigt. :)
synthpopper
2010-04-16
vilka effekter!! eller inte
jonbo
2009-06-20
Ypperligt usel.
Manko
2009-03-29
Plågsamt långtråkig. Man kunde inte ens skratta åt den.