Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Dagissnuten


En polis blir tvungen att arbeta under täckmantel som förskolelärare för att fånga en farlig brottsling. Hur klarar den tuffa polismannen ett gäng förskolebarn? Lyckas han charma den vackra lärarinnan? Och sist men inte minst, kommer han att lyckas med sitt uppdrag?


Originaltitel Kindergarten Cop
Regissör Ivan Reitman
Manus Herschel Weingrod, Timothy Harris, Murray Salem
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt, Richard Tyson, Carroll Baker, Cathy Moriarty, Joseph Cousins, Christian Cousins, Park Overall, Jayne Brook, Richard Portnow, Tom Kurlander, Alix Koromzay, Sarah Rose Karr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11873
Filmnummer 1134

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-08-04
Det här skulle verkligen kunnat vara en pissidé ifall man hade castat någon annan än Arnold i huvudrollen, men nu gjorde man ju inte det, och Arnold levererar verkligen. Egentligen är nog filmen roligast i början när han drar runt som nån form av Dirty Harry-snut, men att låta honom försöka få ordning på ett gäng är ju mycket ett skämt som skriver sig självt, och ungarna är lagom irriterande för att det faktiskt ska kunna bli kul. Pamela Reed är dock fullkomligt bedrövlig, och det mesta som inte innefattar Arnold är ganska kasst, men också ganska lätt att bortse från
mammene
2021-07-21
Det här är bara så bra och det är nog fullt ut Arnolds förtjänst,han kan vara väldigt fyrkantig samtidigt som han är otroligt charmig.Han äger verkligen skämten som kommer ur hans mun. Storyn är ju inte originell, men mycket underhållande, skurkarna får vad de förtjänar och Arnold får sitt. Så trean är väldigt stark.
Albion
2021-07-06
Omtitt efter 27 år. Jag tycker fortfarande att det är en lyckad mix av actionkomedi som inte faller alldeles pladask utan plockar en del charmpoäng. Sedan är Arnold inte dialogernas mästare, men han bjuder på sig själv och jag gillar det. Betyget blir en 3;a vid denna omtitt.
Jamesa
2018-09-10
Lite smårolig emellanåt, stadig 2:a !
Rai
2017-11-28
he, he, he det här är ju en dålig klassiker...

2017-10-30
Har nå sett den ferdig. Blir +3. Kunne blitt en firer men noen ting trekker ned. Har ingenting å gjøre på noen "sämsta" liste. Det finnes utrolig mye mer skit der ute.

2017-06-04
Må se den ferdig men det blir minst 3.
gjoob
2016-06-30
Trist, sockersöt historia med en översympatisk Arnold och väldigt lite action.
Dream
2016-05-15
En kul klassiker som har sina stunder tack vare Arnold Schwarzenegger och den typiska 90-tals charmen! Det är en lagom fjantig film som möter allvar på ett ett skönt sätt.
Slips
2015-12-17
Detta är en av mina favorit actionfilmer. Älskar blandningen av humor och action. Och att den är NÄSTAN som en barnfilm/familjefilm. Spännande och man blir glad av den. Och jag gillar Arnold Schwarzenegger
Visa äldre kommentarer »