Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Danny the Dog


Danny är uppvuxen och uppfostrad av Bart som är en småtjuv och fifflare. Han behandlas som en hund, tränad till att döda och lyda sin herres order utan att blinka. Efter en olycka blir Danny av en händelse fri, men också ensam, övergiven och vilsen. Då träffar han Sam som hjälper honom och introducerar honom till en ny värld där det finns kärlek, ömhet och respekt för den egna individen.


Originaltitel Danny the Dog
Alternativ titel Unleashed
Regissör Louis Leterrier
Manus Luc Besson
Genre Drama, Action, Kriminalare, Romantik, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Scott Adkins, Silvio Simac, Kerry Condon, Tamer Hassan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4430
Filmnummer 21258

Recensioner

Skapad 2019-12-04 av Loomis
Luc Besson fortsätter att spruta ur sig manus likt en maskin. Men precis som vanligt dom senaste åren så överlämnar han regin åt någon annan. Denna gången till sin landsman Louis Leterrier som...   Läs mer »

Skapad 2019-12-04 av Thunder
Jösses, grabben kan slåss! Först och främst är detta en fighting-film. Om man gillar fighting så kommer man att älska denna film. Om man inte gillar fighting så finns det faktiskt bra skådes...   Läs mer »

Skapad 2019-12-03 av Pebosjan
Att Jet Lee kan slåss är ingen nyhet, men att han även kan agera det har jag nu insett. Filmen som lyckats bevisa detta för mig, är årets hittills mest gripande drama ”Unleashed”. Jet Lee spe...   Läs mer »

Kommentarer


sawa
2019-04-04
Lite för mycket våld och ganska ointressant story.
Albin92
2018-05-06
En av de sämsta filmer jag sett. Den är så dålig att jag inte ens finner ord för att beskriva den.
dudson
2018-04-15
Enda egentligen filmen har att ge är några schyssta fighter. Spec med flint snubben i vitt. & Hopkins som uber svin 2.0. övrigt förjävla seg transport sträcka.
Scooter634
2018-02-28
Efter en omtitt sänker jag från 3 till 1. Bedrövligt tråkig film
Zebulonm
2017-10-24
Efter omtitt måste jag höja till en fyra då denna är riktigt bra.

2015-12-15
Deler av filmen er firer andre deler treer. Ender opp med +3.
cruze
2015-02-06
Filmen var en positiv överraskning, räknade med en hongkong-action i mängden. Men här hade man tänkt till och lagt till handling och budskap. Kändes helt klart som en tvåa på förhand men var efter halva filmen beredd att hålla med om den rekade fyran. Men här någonstans rasade den som ett korthus, sista fajten är totalt överflödig, ologisk och kramade även musten ur trean. Trist på en film som kunde varit så mycket bättre.
Krille80
2015-01-01
En riktigt fin och underhållande överaskning visade detta sig vara. Att bara lyckas med kombinationen av snygga brutala actionscener, där Jet Li får visa varför han finns på denna jord, med ett intressant och stämningsfullt drama där Jet Li får stark och trygg uppbackning av den fantastiske Morgan Freeman är underbart. Lika underbart är det att återse en gammal favorit i form av Bob Hoskins som även han här får utrymme att ge järnet. Riktigt trevlig. 3+
Canaletes
2014-03-06
För stor blandning av genrer så att allt bara blir en stor sörja. Tycker att själva konceptet är efterbliven som ungefär filmen "13". Många snygga actionscener helt klart. Rätt förutsägbar också. Slutet var det som gjorde att jag sänkte till en 2:a ** SPOILER ** Liksom efter att ha dödat Bart. Vad fan hände med dom andra 321957390215 personer som jagade Danny? Man blev helt paff av ologiken! ** SPOILER **. 4.5/10.
Andreas_
2014-02-16
Bra kombination av Martial Arts action och dramafilm, och jag skulle t.o.m vilja kalla detta för Jet Lis bästa film utanför Kina och då har jag faktiskt sett allt han gjort. Jet Li gör en kanoninsats framför kameran, som alltid när det kommer till fightingscener men även när han verkligen får visa att han kan agera i dom mer dramatiska scenerna. Morgan Freeman är även han som alltid bra, men i det stora hela så är detta helt klart Bob Hoskins film, han är helt fenomenal från början till slut som "bad guy". Fightingscenerna är otroligt läckert filmade och helt underbart koreograferade, och även storyn är underhållande och väldigt intressant. Det enda som håller 4:a bort från betyget är att vissa händelser och scener inte riktigt går ihop med logiken, som t.ex det kassa och ologiska slutet. Kan inte avslöja mer scener eller detaljer utan att avslöja för mycket av filmen, men det är för många störningsmoment som sänker betyget. Dock så stannar betyget på en stark 3:a, trots många ologiska missar. Men är man sugen på en riktigt snygg martial arts film, med lite dramatisk handling, så ska man definitivt kika in Danny the dog.
Visa äldre kommentarer »