1.9

Dark Glasses

Diana, en ung kvinna som förlorat synen, hittar en guide i en kinesisk pojke som heter Chin. Tillsammans kommer de att spåra en farlig mördare genom Italiens mörker.

Originaltitel Occhiali Neri
Alternativ titel Black Glasses
Regissör Dario Argento
Manus Dario Argento, Franco Ferrini
Genre Thriller, Skräck, Mysterium
Skådespelare Ilenia Pastorelli, Asia Argento, Andrea Gherpelli, Mario Pirrello, Maria Rosaria Russo, Gennaro Iaccarino, Andrea Zhang, Ivan Alovisio, Fabrizio Eleuteri, Guglielmo Favilla, Gianluca Giugliarelli, Cristiano Simone Iannone, Viktorie Ignoto, Maurizio Jiritano, Gladys Robles, Paola Sambo, Mario Scerbo, Tiffany Zhou

F-M-J
2023-01-03
Vilket bottennapp. Åldern tar nog ut sin rätt för Argento. Hans överlägset sämsta.
JohnTron
2022-12-10
Nej, min käre Dario, du skulle nog lagt ner filmandet innan du blev 80. Detta är "skräckfilm" utan intressanta typer. Försöket att omvandla dina giallo-filmer från 1970- och 80-tal till nutid fungerar inte alls. Den här filmen saknar även det sköna övernaturliga stråket som de äldre filmerna har och blir en ordinär - och ganska svag - s k skräckfilm.