Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Dark Horse


En vilsen ung mans liv i Köpenhamn skildras i tablåer som befolkas av andra lösdrivande vilsna vänner och existenser. Daniel är en slacker och graffitiartist som inte gillar att betala räkningar eller ta ansvar. Han målar kärlekstags på uppdrag, och tar ett problem i taget. Men när han och kompisen "morfar" blir kära i samma tjej kräver situationen någon form av initiativ.


Originaltitel Voksne mennesker
Regissör Dagur Kári
Manus Dagur Kári, Rune Schøtt
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jakob Cedergren, Nicolas Bro, Morten Suurballe, Nicolaj Kopernikus, Bodil Jørgensen, Anders Hove, Kristian Halken, Thomas W Gabrielsson, Michelle Bjørn-Andersen, Pauli Ryberg, Mikael Bertelsen, Asta Esper Hagen Andersen, Vera Gebuhr, Tilly Scott Pedersen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 521
Filmnummer 40532

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


apelsin
2021-06-14
Vad flög in i regissören Dagur där? Fick han för sig att skapa nåt konstnärligt? Hur som helst var detta riktigt kasst, svartvit är den också vilket inte ger några pluspoäng. Tittade till lite vid middagscenen och vid ett fåtal andra korta tillfällen. Resten uselt, min fjärde Dagur-film efter Nói albinói, The Good Heart och En väldig vänskap. Detta var den första som inte var bra.
Snah
2016-12-13
Fin och lågmäld! Danmark, Danmark, Danmark.
Gordyal
2013-12-27
Snygg, bitvis småkul och (givetvis) välspelad film som inte riktigt tar vägen någonstans. Jo, visst tar den vägen, men resan fram är onödigt spretig och rätt så seg. (7+/15)
uttu
2013-10-19
Kunde vara hälften så lång och dubbelt så bra.
ASSFACE
2013-06-09
Blev tråkig någonstans efter 40 min och var seg ett tag, för att sedan bli bättre igen.
capitol
2010-10-01
konstig bihandling, men härliga oväntade scener.
jeremy_jones
2010-07-22
tycker den är en pärla. på alla sätt och vis.
denimflickan
2010-03-21
Söt och egensinnig men kanske inte så fantastisk som jag hoppats efter en kompis hyllning. Älskade introt - skrattade högt men filmen tappade fart efter halva och parallellhandlingen funkade inte riktigt. 3a eller 4a?
kallewj
2010-02-11
JaG vet inte vad den handlade om, men jag vet att jag har ångest nu
resegaranti
2009-03-30
Det är inget mästerverk, mer av en feelgoodbagatell med riktigt skön stil. Känns som en egensinnig utböling i den danska filmskatten. Kuriosa: Nicolas Bro spelar som vanligt en helt jävla bisarr roll och gör det med den äran. Filmens lustigkurre!
Visa äldre kommentarer »