1.5

Dark Summer

En spökhistoria som följer 17-åriga Daniel Williamson som fått husarrest under sommaren. Med sin mor bortrest i arbete, inträffar en skrämmande incident, följt av en ännu mer skrämmande närvaro i huset.

Originaltitel Dark Summer
Regissör Paul Solet
Manus Mike Le
Genre Thriller, 2010-tal
Skådespelare Keir Gilchrist, Stella Maeve, Peter Stormare, Grace Phipps, Maestro Harrell

Robkiller
2018-12-09
Blir snabbt ointressant och tar sig aldrig igen...
Lyret
2017-08-01
Film som försöker ta sig fram scen för scen, man tröttnar snabbt på händelseutvecklingen. Konstigt att man inte lyckas få till varken en Fungerande premis eller plot-twist.
2017-07-24
Allmänt tråkig och flummig rulle utan något som helst underhållningsvärde.
wendybalsam
2016-12-14
En svag tvåa istället för en etta pga ganska fint foto.
blaholtzen
2016-09-02
Kändes som dom mest återskapat "coola grejer" från filmer i samma stil men helt utan uppfattning om vad som gör en intressant film
Murvel48
2016-05-19
En massa mumbo jumbo men det blir ändå en hyfsat stark etta.
FUR
2016-02-17
Har riktig potential, men faller platt. Gilchrist är verkligen bra dock; han behöver få vara huvudpunkten i något riktigt bra material ASAP.
Brouhaha
2016-01-07
"Dank Summer", en film om en ung pojke som skippat gymmet och därmed hamnar i husarrest och spenderar sommaren med att kolla på dank memes på nätet. 5/5. Tyvärr var det här "Dark Summer", en mycket sämre version. 1/5.

2015-12-07
Onödig film. Kort med ändå tämligen seg. 2/10
TheHorrorfan
2015-09-30
Väldigt seg och ointressant från början till slut.