Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Dark Water


Den unga mamman Dahlia, flyttar tillsammans med sin dotter Ceci in i en nedgången lägenhet efter en uppslitande skilsmässa. De ser fram emot lugn och ro men istället börjar mystiska saker att inträffa och snart verkar det som om lägenheten lever sitt eget liv. Mystiska ljud och ihärdigt droppande av vatten gör att Dahlias fantasi böjar skena iväg och hon gör allt för att få klarhet i det som sker. Samtidigt kommer det mörka och hotfulla vattnet närmare och närmare. Nyinspelning av en japansk film med samma namn.


Originaltitel Dark Water
Regissör Walter Salles
Manus Rafael Yglesias
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Connelly, Ariel Gade, Tim Roth, John C Reilly, Pete Postlethwaite, Dougray Scott, Elina Löwensohn, Perla Haney-Jardine, Camryn Manheim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2312
Filmnummer 27684

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2018-04-30
Dougray Scott är riktigt usel, Ariel Gade är inte heller den bästa barnskådis jag har sett. John C Reilly är alltid kul att se, Jennifer Connelly och Pete Postlethwaite är ok. Mer av ett övernaturligt drama än en skräckfilm, och den är inte dålig, men som med originalet tycker jag inte att det någonsin blir speciellt bra.
Robkiller
2018-04-16
Thriller som försöker vara lite konstig, men blir mest tråkig. Inte mycket att se det här alls...
Stygga-Vargen
2017-08-02
Ganska hyfsad och spännande skräckis faktiskt. Jennifer Connelly gör bra ifrån sig. Svag 4:a.
KyLLo
2016-09-05
Tja... Det finns positiva och negativa saker att peka på. Jag tycker att den är bra filmad och inger en viss kvalitetskänsla i jämförelse med mycket annat i skräckgenren. Duktiga skådespelare i större roller, inte minst Connelly i huvudrollen. Jag gillar att det finns en mystik i inledningen, men det är som att den rinner ut i vattnet. Jag önskar att filmen hade varit mer verklighetstrogen och smart. Betyget hamnar på gränsen mellan tvåa och trea.
AlbinWesley
2015-05-03
När den gick på tv vid lämpligt tillfälle fick det gå att jag inte sett originalet innan, som jag annars gärna gör när det gäller den här typen av nyinspelningar. Tyckte hur som helst den var riktigt bra, långt bättre än vad konsensus verkar anse. Krypande obehag, duktiga skådespelare som gör sitt för att ge karaktärerna identitet, och teman kring bland annat psykisk ohälsaoch mödraskap. Fin och läskig.
Rele
2015-05-03
En bra film. Manuset hade sina brister, men en bra annorlunda story. Bättre än originalet. Jag ger en stark trea.
Krille80
2014-11-10
Denna film skulle fungera perfekt som referensmaterial för film med duktiga skådespelare som får jobba med ett manus med död dialog och en klantig regissör. Jag är sanslöst besviken och hade förväntat mig mycket mer. När remakes av The Ring och The Grudge fick mitt hjärta att slå snabbare så fick Dark Water mig att somna.
silvertrain
2014-06-30
En.riktigt bra skräckis! Något bättre än originalet, men långt ifrån lika läskig dock. Fast jag va ju betydligt äldre när jag såg denna. Stark fyra.
Tatty
2014-03-10
Svag 2a för denna här icke jättebra film och även långdragen. Duger att se under en tråkig, rastlöst och regnig dag.
Gigi1943
2013-10-17
Hade ingen aning om att detta var en skräckfilm eller att den var en remake, visste ingenting om den, hade bara filmtiteln på en videoinspelning. Men redan alldeles i början misstänkte jag att det här är nog en otäck film ... det började krypa i kroppen direkt, men det gör det nog ofta när barn är med i filmer och det inte är familjedito. Jag kan bara säga att jag gillade den, den var jättebra men den kan inte få en fyra för jag vill inte se om den. Undrar hur man kan acceptera att bo i en våning där det droppar från taket. Självklart måste det vara översvämning där uppe (har nämligen varit med om detta som barn ...) men då var det inte lika läskigt, då var det Gittan som hade öppnat kranen i badrummet!
Visa äldre kommentarer »