Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Dark Water


Från regissören bakom Ringu. En mor och hennes sexåriga dotter flyttar in i en underlig lägenhet. Snart börjar vatten droppa från taket...


Originaltitel Honogurai mizu no soko kara
Regissör Hideo Nakata
Manus Kôji Suzuki
Genre Skräck, Mysterium, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Hitomi Kuroki, Rio Kanno, Mirei Oguchi, Asami Mizukawa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4288
Filmnummer 8529

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av spoook
Mannen som ligger bakom den mycket högt ansedda japanska skräckfilmen Ring, är regissören Hideo Nakata och enligt mig har Nakata:s framgång med Ring gjort att filmen jag ska recensera nu, den ut...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Huevon
Har försökt att inte komma med några ordentliga spoilers men den som gillar att se filmer utan att veta något om dem kan sluta läsa nu. Jag har inte sett någon japansk skräck/rysare tidigare s...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Elemental
Yoshimi (Hitomi Kuroki) flyttar till en ny lägenhet i ett gammalt hyreshus tillsammans med sin dotter Ikuko (Rio Kanno). Allting verkar perfekt, en fin lägenhet, ett jobb nära tillhands och en ny f...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-11-19
Kommer knappt ihåg den här filmen...
KyLLo
2018-07-29
Jag har sett den amerikanska nyinspelningen. Den var sevärd, rätt välgjord och välspelad i skräckgenren. Återstår att se den här någon gång, om den är något att hänga i taket eller om den bara rinner ut i sjön.
Zebulonm
2017-07-26
Inte min typ av film. Men denna funkar...
Ehrmann
2015-08-11
En mycket blöt film
Kulturgam
2014-07-22
Gav den en tvåa första gången. Ändrar mig, den har en mycket speciell stämning som blir obehagligare ju fler gånger man ser den.
silvertrain
2014-06-30
En riktigt läskig skräckfilm! En av de läskigaste skräckfilmerna jag någonsin sett! Jag var inte mer än tretton år när jag såg den första gången så det förklarar nog ett och annat. Hur som helst så får den en,stark fyra!
Engravadlax
2014-03-24
Ja, nej, det här funkade inte riktigt för mig.
TheHorrorfan
2014-02-27
Shit vad lam. Jag som tyckte att den amerikanska versionen var långsam, men det här var ett rejält sömnpiller.
BrutusBeefcake
2014-02-19
Borde hetat "Min vårdnadstvist och läckage på 7e våningen" för det var det den handlade om, inte läskig eller rysande någonstans. Finner ingen stämning i den heller, mest tom och bara går. Men behaglig att titta på för den var ju ändå välgjord, enda anledningen till att den slipper en 1:a.
RichardEk
2013-07-25
Det här är bland det otäckaste jag sett, till och med otäckare än The Ring (originalet vill säga). Urbana miljöer modell japanskt miljonprogramområde är synnerligen lämpade för psykologiska nagelbitare av detta slag, de trista hyreshusen bokstavligen skriker ut sin existentiella ångest. Eftersom jag har en dotter i ungefär samma ålder som dottern i filmen var filmens förlopp och slut nästan fysiskt jobbigt att se. Med blandade känslor får jag väl ändå se det som ett bra betyg på en skräckfilm.
Visa äldre kommentarer »