Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

En galen natt


Phil och Claire Foster är som vilket annat gift par som helst med ett trivsamt liv i förorten. För att hålla lågan vid liv i äktenskapet går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagskväll vänds deras tillvaro upp och ner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma...


Originaltitel Date Night
Regissör Shawn Levy
Manus Josh Klausner
Genre Komedi, Action, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P Henson, Jimmi Simpson, Common, William Fichtner, Ray Liotta, Mila Kunis, Mark Ruffalo, Leighton Meester, James Franco, Kristen Wiig, Gal Gadot, Bill Burr, J B Smoove, Nick Kroll, Olivia Munn, Lauren Weedman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3455
Filmnummer 77104

Recensioner

Skapad 2019-11-12 av bluevelvet
Det gifta paret Phil ( Steve Carell ) och Clarie Foster ( Tina Fey )lever ett ganska normalt och inrutat liv tillsammans med sina två barn i New Jersey. En kväll så erbjuder sig deras granne att si...   Läs mer »

Kommentarer


Björkman
2022-10-17
En av de roligare komedierna jag sett på ett bra tag. Steve Carell är alltid bra, men verkligen alla briljerar komiskt sett i denna mysaction. Rollistan är i sig ovanligt stark för att vara en komedi.
Stygga-Vargen
2018-12-31
Mohahaha! Fartfylld och rolig komedi med bra skådisar.
yrkeschaufföre
2018-01-22
Oj, det är åtta år sen jag såg den senast och nu tycker jag visst bättre om den. Jag kanske hade tankar om att den skulle vara "smartare" men detta är en skön familjeaction med väldigt många skådespelare som jag gillar. Stark trea.
wasteoftime
2017-05-15
Det här är ju egentligen en ganska dålig film, sett till manus och vad som faktiskt händer. Men, Steve Carell och Tina Fey fungerar bra ihop, och de är roliga. Att Steve Carell är rolig, är väl iofs för mig inget nytt, då jag nog tycker att han är en av de roligare skådespelarna i dagens Hollywood. Tina Fey blandar och ger lite mer, men här är hon riktigt rolig på sina ställen. Sedan är det ju dumt, och fånigt, men ja, kul. Jag tycker att de klarar tvåan, med en ganska god marginal, om än inte någon jättestor sådan.
zeke_karlsson
2016-12-27
Riktigt kul!
AlbinWesley
2016-10-19
Dråpligt, bärs av sina skådespelare ganska mycket, det är ofta de som är roliga snarare än deras repliker osv. Svag trea.
GinNTonic
2016-09-09
Börjar riktigt roligt faktiskt, men blir lite väl tramsig efter en stund. Självklart kommer lite obligatoriska moralkakor, men det är ändå en hyfsat underhållande film om man är på rätt humör och har druckit ett par glas. Kul med alla kända nunor också.
BrutusBeefcake
2016-09-09
Otroligt ful genom hela filmen, klippningen är verkligen helt horribelt och fotot känns överraskande b. Men man skrattade väl till någon gång ibland. (4+/15)
jlam
2016-04-20
Lättviktig, snäll historia uppbyggd kring de två komikerna. Det finns bättre såväl komiker som komedier om man säger så.
Peraxel
2015-11-20
Över förväntan...
Visa äldre kommentarer »