1.4

Day of the Dead: Bloodline

En grupp militärer och överlevare håller sig gömda i en bunker medan de försöker hitta ett botemedel i en värld översvämmad av zombier.

Originaltitel Day of the Dead: Bloodline
Regissör Hèctor Hernández Vicens
Manus Mark Tonderai, Lars Jacobson
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Sophie Skelton, Jonathon Schaech, Jeff Gum, Marcus Vanco, Mark Rhino Smith, Lillian Blankenship, Shari Watson, Rachel O'Meara, Luke Cousins, Lorina Kamburova, Cristina Serafini, Debbie Sherman, Nathan Cooper, Teodora Duhovnikova

Bokföringsprogrammet Mineko

Samtalsmanicken
2020-03-29
Den här kan man inte ge mycket för!
Rymdis
2019-03-19
Min kompis som jag såg filmen med var imponerad av att de lyckats göra en hel film utan en enda skådespelare. :-D
2019-01-27
Men snälla. varför ser jag på detta? Jag visste att jag skulle hata filmen innan jag skulle börja se den---
molls
2018-10-14
Manus och skådespeleri är åt skogen. Några vettiga actionscener räddar väl filmen från total uselhet.
HerrNenne
2018-07-30
Börjar ändå helt okej, men den stora plotten var löjeväckande och irriterande, och som vanligt när det gäller zombiefilm så lyckas man inte motivera att någonting händer utan att karaktärerna ska bete sig som urkorkade barn hela tiden.
WoodWoman
2018-04-30
Riktigt langdragen, jaspade mig igenom filmen. Det kans som att Dom gort en zombie film utan att vella ha zombies med. Nagonstans klyscha Har och dar. kanns som att denna rulle ar Nagot som nago skrivit ihop pa en halvtimme. Uruselt manus, jag Kan tyvar inte komma pa nagonting positivt om filmen. Inte Samsta zombie filmen, Utan Samsta filmen jag sett pa ett jakla bra tag! Don't watch.
Murvel48
2018-04-20
Tack vare att alla bar sig åt som helidioter blev det tidvis rätt spännande.
TheHorrorfan
2018-04-08
Ganska rolig ändå, just för sin uselhet.
santiago
2018-04-07
Det tog inte många sekunder innan jag förstod vilken smörja det här är.
AngelsDiary
2018-04-02