De blodiga stövlarnas kulle
En liten stad i västern förtrycks av den lokale bossen Honey men får hjälp från en ovanlig blandning revolvermän och cirkusfolk.

Originaltitel | La collina degli stivali |
Alternativ titel | Boot Hill, Boot Hill: Trinity Rides Again, Trinity Rides Again |
Regissör | Giuseppe Colizzi |
Manus | Giuseppe Colizzi |
Genre | Action, Western, Komedi, Drama, 60-tal |
Skådespelare | Terence Hill, Bud Spencer, Lionel Stander, Woody Strode, Alberto Dell'Acqua, George Eastman, Victor Buono, Eduardo Ciannelli, Glauco Onorato |
En äkta gammal spagetti-western. Rak och underhållande.
Alldeles för förvirrad och spretig film för att hålla intresset uppe. tyv.
En riktig röra det här. Man har nån form av standardhistoria i botten, men det känns som att man utgår från att ingen kommer att bry sig om den ändå, så man försöker inte ens berätta den på ett sammanhängande sätt. Men när allt bara känns random, så blir det också väldigt svårt att känna sig engagerad som tittare. Produktionen är riktigt dålig den med, och det är egentligen bara skådespelarna som lyckas skapa viss underhållning. Woody Strode är i synnerhet sevärd, men även Hill, Spencer och Stander sköter sig bra. De räddar upp betyget till en svag tvåa
filmen får mest en 3a för jag e ett stort fan av Hill/Spencer, men detta är den sämsta i western triologin de började med.
Helt sevärd spagetti historia....
Inte helt oäven, men förvirrande stilistiskt spretig.
Ganska tråkig och ointressant. Tam story.
Riktigt sköna western rullar!