Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

De namnlösa


Fem år efter att en ung flicka blivit mördad, och då hennes mamma äntligen börjat komma över sorgen, ringer telefonen hos mamman. En röst i andra änden säger: ”Mamma, det är jag… kom och hämta mig”. Med hjälp av en f.d. polis och en journalist ger sig mamman ut på en desperat jakt efter den hemska sanningen. Jakten tar henne till ställen hon inte ens i sina värsta mardrömmar kunde tro existera-de. Men hoppet om att dottern trots allt är vid liv får henne att fortsätta.


Originaltitel Los Sin Nombre
Alternativ titel The Nameless
Regissör Jaume Balagueró
Manus Jaume Balagueró, Ramsey Campbell
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Emma Vilarasau, Karra Elejalde, Tristán Ulloa, Toni Sevilla, Brendan Price, Jordi Dauder, Núria Cano, Pep Tosar, Carlos Lasarte, Josep Maria Domènech, Judith Tort, Jessica Del Pozo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 223
Filmnummer 7324

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


silvertrain
2015-07-10
Vill även tillägga att jag tycker att filmer med sekter är intressant. Och den här filmen har ju med det att göra vilket jag också uppskattar!
Engravadlax
2014-05-07
I de flesta avseenden kompetent av Balagueró, och det är inget fel på skådespelet, men det är inte jättebra skrivet--det är knappt att jag hänger med i vad exakt det handlar om, och det verkar inte helt klart för manusförfattarna själva--det blir bara sämre framåt slutet, och slutscenen känns mycket abrupt.
silvertrain
2014-01-18
En bra film! Riktigt intressant, spännande, psykologisk, fängslande och även skrämmande thriller/rysare. Kan dock vara svår att förstå, till exempelt slutet. Men det är väl kanske lite det som är meningen också. Hur som helst så är det en riktigt bra film. Gillar intresanta filmer särskilt psykologiska thrillers/rysare. Stark trea får denna ut av mig. Regissören till denna film har gjort en del bra rysare så som denna, Från andra sidan Rec, darkness och dödens våning. Gillar honom.
Gigi1943
2013-07-24
Den här var inte så kul. Märkligt att jag satt kvar och såg hela, slutet var ju lite "roligare", om man säger så ...
Sibiria
2012-11-03
Kanske den sämsta skräckfilm jag sett. Provocerande usel. Sjukt fjantig upplösning, töliga "ledtrådar", tråkig och skrikig huvudperson. Borde anat oråd när inledningen av filmen innehöll långdragna scener med en sexårig flickas uppsvällda lik. Jo, killen bakom gjorde fantastiska REC men han gjorde även REC 2! :) Om man inte gillar den sistnämnda bör man absolut skippa den här.
Ymir
2012-10-11
Det börjar bra och brutalt, men går sakta utför i allt tråkigare förvecklingar...
Grillo
2012-07-10
Kom aldrig riktigt in i den tyvärr, och de snabba klippen var ganska billig skräck. En helt ordinär thriller i min mening.
Taliah
2012-04-17
Vissa grejer är skitbra, medan andra är bara... blä.
Solidus
2011-06-19
Jag hade lite väl höga förväntningar mot den här filmen, men det är inte så konstigt när den är gjord av mannen bakom REC, Dödens våning samt Darkness. Filmen börjar lovande med en obehaglig atmosfär över sig, men mot slutet spårar det ut och handlingen, som var så bra i början, förvandlas till någon obegriplig smörja. Bra film, ej mer än så.

2010-08-01
Den var ganska spännande först tyckte jag men sen var det konstig slut så den var inte en bra film iaf.
Visa äldre kommentarer »