Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

De tre musketörerna


Året är 1625. Unge d'Artagnan är på väg till Paris för att bli musketör i kungens livgarde. Vad han inte vet är att den maktlystne kardinal Richelieu har upplöst och avväpnat styrkan.


Originaltitel The Three Musketeers
Regissör Stephen Herek
Manus David Loughery
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Action, Romantik, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Chris O'Donnell, Kiefer Sutherland, Charlie Sheen, Oliver Platt, Tim Curry, Rebecca De Mornay, Michael Wincott, Gabrielle Anwar, Julie Delpy, Hugh O'Conor, Paul McGann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10866
Filmnummer 2719

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av GrandMaster_E
Alexander Dumas litterära klassiker ”De Tre Musketörerna” har det gjorts många filmer på, både i början av seklet och mot slutet (senaste försöket var den något mediokra men ända välgjord...   Läs mer »

Skapad 2019-12-10 av Rollywood
Genom alla tider har man filmatiserat Alexandre Dumas bok ”De tre musketörerna” och givetvis finns det en Disney-version bland dessa. En lite mer förutsägbar och mildare historia, men ändå för...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av m86
För 11 år sen gjorde Disney en egen verison på \"De tre musketörerna\". Av alla dom musketör-filmer som jag har sett, är det här en av dom bästa. Filmen handlar om den unge D'Artagnan (som s...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-01-08
Oj, vad trött jag plötsligt blev gäsp! Vad kan det vara? Ja just det, den här dåliga filmens fel!!
Namellak
2017-05-26
Luddde den XIV's amerikanska *host* franska livvakter råkar i svårigheter och får tillsammans med den unge storögde djupingen Robin *host* Dartäänjään tampas med den högröstade uschlingen Kardinal Richelieu, lågröstade Rochefort och onda förföriska, storbröstade Mylady D'Winter. Ska de klara skivan, trots styltig dialog, 1990-tals attityd, ett manus skrivet i sömnen och en titellåt med De tre muskeltenorerna? Den som orkar kolla klart, får se...

2016-11-28
Meget lykket og spennende filmatisering av den klassiske romanen av Dumas.
RunRiot
2016-08-07
Vad fan tänkte de här egentligen? Småcharmig skitfilm, men de har ju fuckat upp handlingen helt. Aja, castingen av musketörerna är iallafall klockren (även fast jag gärna hade sett Cary Elwes som de tänkt från början) och Chris O\\'Donnell är så kass att det blir gulligt. Ingen toppenfilm, men lagom underhållning för en seg söndag.
Krille80
2014-10-30
Underbar äventyrsfilm med en mycket bra skådespelarensemble. Chris O''Donell är pojkaktigt modig som D''Artagnan, Oliver Platt är kul som Porthos, Charlie Sheen och Kiefer Sutherland är bra som Aramis och Athos, Rebecca DeMornay är väldigt förförisk som den dödliga Milady De Winter och framförallt utmärker sig Tim Curry som ondskefull kardinal.
Yohanetsu
2013-03-18
Underhållande med härligt överspel både här och där i lagom dos.
Xenox
2012-07-15
Bra äventyrsfilm.
ToddDowney
2012-06-14
Underhållande, det behövs egentligen inte sägas mer. Oliver Platt är Komisk, Kiefer Sutherland är bad ass, Charlie Sheen är Charlie Sheen och Chris O'Donnell är överlödig.
Halofreak92swe
2012-01-26
Inte lika vass som versionen från 1973. Dock rätt underhållande ändå.
yrkeschaufföre
2011-11-27
Jag var faktiskt tvungen att kolla på den en gång till för jag snöade in på att Charlie var fel i rollen men min etta kvarstår, visserligen en stark etta men dock ett!
Visa äldre kommentarer »