2.6

De vilda männen

Tidigt 1900-tal. Fången Zach Provo flyr från fängelset tillsammans med sex medfångar. Provo flyr för att hämnas på lagmannen Sam Burgade. Burgade är anledningen till att Provo satts i fängelse men, enligt Provo, också skyldig till Provos frus död. Provos plan är att kidnappa Burgades dotter, så att Burgade tvingas jaga efter. Burgade är pensionerad sedan en tid tillbaka. Har han fortfarande vad som krävs för att få tag på Provo?

Originaltitel The Last Hard Men
Regissör Andrew V McLaglen
Manus Guerdon Trueblood
Genre Western, 70-tal
Skådespelare Charlton Heston, James Coburn, Barbara Hershey, Jorge Rivero, Michael Parks, Larry Wilcox, Thalmus Rasulala, Morgan Paull, John Quade, Robert Donner

Dutch
2016-02-28
Stabil jävel
Kreepy
2015-05-01
Förutsägbar, men om en något en trevlig western.
dudson
2014-08-25
Grym & brutal western med 2 legender Heston och Coburn. 3+
Bomkia
2007-09-13
Börjar riktigt hårt, smakar som en fyra. Sen blir det segare och segare och till slut sitter vi här med vår svaga trea. Coburn är rolig som über-onding. 3-
djonipony
2004-02-09
sjysta blod-sprut i slomo, inspirerade av THRILLER ser d ut som. Dock var d mkt mesigare o mindre våld än jag trodde, eftersom d stod i min filmbok att censuren cuttade 11 min. de cuttade i själva verket typ bara 3-4 lr nåt. Helt värdlös våldtäkt; inte i närheten av den skräck man känner hos tjejerna i I spit o Last house.
enjoy
2004-02-09
näe inte bra detta.
PUNGentSTENch
2004-02-08
Coburn är hård som vanligt, annars är filmen en besvikelse.