Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Dead End Drive-In


Ozploitation från 1986 av Brian Trenchard-Smith, som är ett slags exploitation-requiem över drive in-fenomomenets död. Filmen visar en postapokalyptisk helvetesvärld där upprorsmakare fängslas i en gammal drive in-bio som förvandlats till ghetto för det fallfärdiga samhällets bottenskrap. Men en av gästerna får nog och gör allt för att rymma...


Originaltitel Dead End Drive-In
Regissör Brian Trenchard-Smith
Manus Peter Smalley
Genre Thriller, Science Fiction, Skräck, Action, Drama, 80-tal
Skådespelare Ned Manning, Natalie McCurry, Peter Whitford, Wilbur Wilde, Dave Gibson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 80
Filmnummer 68384

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


thebully
2019-07-07
Jag fattar ingenting.
Xtro
2019-02-07
Lysande allegori om småstadsmentalitet med inslag av "söndra och härska"-tekniken. Det som drar ner betyget är ironiskt nog den klaustrofobiska känslan av att befinna sig i samma patetiska ställe genom hela filmen. Hade man inte tagit det goda beslutet att göra det estetiskt ultracoolt hade filmen blivit outhärdlig trots allt relaterbart.
Bumbi78
2018-06-14
En superdos 80-tals retro som man rimligtvis inte kan ogilla. I övrigt en rätt spretig produktion full med knasiga karaktärer och ännu knasigare händelser. Scenografin likaså musiken är tuff och det blir åtm aldrig tråkigt. Anar en cynisk dos av samhällsförakt bakom hela den färgglada fasaden.
BrutusBeefcake
2012-12-18
Oj, den här filmen gick på tok för snabbt! Önskar att den var 20 minuter längre, men riktigt bra!!
craptastic
2012-09-30
Neon, hemskt soundrack o jäkligt 80-tal. Funkar okej
Mat1az
2011-12-21
Rätt händelselös men hettar till mot slutet, precis som i "Turkey Shoot" som de visar på bioduken i filmen. Däremot så finns här inget gore eller på det sättet smaskiga scener. Men den är helt klart en sevärd för all skön action i slutet.
Mr_v
2009-12-28
Skönt festlig, å 3:an är stark. var i helvcoma då den sågs, tyvärr, å får lov att se om den för att ta reda på om den förtjänar ett ännu högre brtyg.
Lokal_Profil
2009-03-31
Underbar =)