Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Dead or Alive


Baserad på det framgångsrika videospelet med samma namn och utspelar sig på en ö där några av världens bästa ?fighters? har samlats för att utkämpa en turnering. Väl på plats upptäcker de att den ansvarige för tävlingen har som mål att kopiera dem för att skapa en elitstyrka.


Originaltitel DOA: Dead or Alive
Regissör Corey Yuen
Manus JF Lawton, Adam Gross, Seth Gross
Genre Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Devon Aoki, Derek Boyer, Sarah Carter, Collin Chou, Steve Howey, Jaime Pressly, Holly Valance, Eric Roberts, Natassia Malthe, Kane Kosugi, Matthew Marsden, Brian White
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2036
Filmnummer 46521

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Adoniram
2019-12-30
Tja, vad kunde man vänta sig? Precis det här. Ack och ve.
cedmoy
2019-08-09
Det är klart att den är "kass". Vad förväntar man sig? Men jag tycker den helt klart har en stor portion b-charm. En stabil 3a!
NoWireHangers
2016-02-29
Nästan nonstop fighting och action, men det som ska föreställa en handling intresserar inte för fem öre, så det blir snart ganska tjatigt.
DrJW
2016-01-14
Ger den här cred för att dem lyckades nästan fånga stilen av karaktärerna och spelen (och spin off spelen där tjejerna spelar volleyboll i bikini ;), men den här var dålig gjord, handlingen är kliché och inte ens bra skriven, och cgi:en var ingen vidare (dock så var cgi:en inte hundra procent där vid 2000-eran, fanns bara få som kunde få cgi:en riktigt bra). Men åter, en film baserad på en tv-spel är aldrig något bra! Men förhoppningsvis så kanske blir den genre bättre med de kommande World of Warcraft och Assassin´s Creed-filmerna, men vi får se...
Barneyk
2015-08-14
Jösses Amalia vilken rutten soppa. Men förvånansvärt bra ljudmix...
Tsurugi
2015-07-18
Det är klart att Corey Yuen har gjort bättre filmer, Dragons Forever är en av de bästa martial arts-filmerna någonsin, ett mästerverk, men man kan ju inte förvänta sig en ny Dragons Forever av en film som detta. Tagen för vad det är så är det en helt okej film, för mig en stark tvåa.
BrutusBeefcake
2015-01-11
Jag blir ledsen att se att Corey Yuen, mannen bakom den fantastiska kampsportfilmen Dragons Forever ligger bakom denna smörjan. Helt otroligt dåligt skådespel, värdelöst manus och trots att den har någorlunda okej fightingscener så klipps de sönder. Klippen är verkligen under all kritik. Den enda personen som visar fram någon talang är Kane Kosugi, han gör en del imponerande stunds. (3+/15)
Krille80
2014-12-07
Denna film levererar snygga tjejer(Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter, Devon Aoki), kasst skådespel, någorlunda effekter, OK Koreografi(fightscenen i slow-motion och i regn ligger kvar i minnet). Manuset är dock under all kritik men samtidigt har jag inte en tråkig stund.
Ondskapt
2014-10-26
En film av 13-åringar för 13-åringar.
Thavox
2014-01-05
Shit pomfrite vad dålig!!! Dessutom verkar de ha haft en budget! Om de inte haft en budget hade jag gett filmen en 2a för ett bra försök men nu...
Visa äldre kommentarer »