Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.1
av 5

Dead Sea


En marinbiolog får i uppdrag att undersöka mystiska dödsfall av marint liv i en saltvattensjö. Snacket i området gör gällande att orsaken är en varelse som tidigare antagits ha varit en myt.


Originaltitel Dead Sea
Regissör Brandon Slagle
Manus Brandon Slagle
Genre Äventyr, Action, Science Fiction, Thriller, 2010-tal
Skådespelare James Duval, Candace Kita, Devanny Pinn, Chanel Ryan, Tawny Amber Young, Alexis Iacono, Brandon Slagle, Jim Mitchell, Britt Griffith, Jennifer Woods, Teresa Parker, Ryan Kiser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 109910

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2015-10-10
Vafals, det här var ju tokuselt... ohyggligt kass regi och klippning, fruktansvärt usla skådespelare... irriterande ljudarbete och värdelösa specialeffekter... suck... är nog sämsta jag sett i år hittills.
TheHorrorfan
2015-05-11
Den var ju lite halvt underhållande fast på fel sätt. Svag 2a.
Horroh
2015-02-16
Den var absolut inte bra, men den var bättre än vad jag trodde. Början av filmen verkade det som att det skulle vara en dålig bi film fast ändå underhållande, men sen blev den bara extremt långtråkig. Svag 2:a! Cheers!
Hunter242
2014-11-03
Jag har sett mycket skräp filmer under åren men denna film tar priset. Det är nog den värsta skit jag har sett jag försöker alltid att hitta något positivt om filmer men för denna är det omöjligt. Vissa människor borde inte få ha tillgång till filmkamera eller annan utrustning för det är då sådant här skräp skapas. Titta hellre på torkande målarfärg i 90 minuter än denna dynga är mitt råd. Betyget är minus 5
Znorre
2014-05-18
Omslaget ljuger.