1.6

Deadly Weapons

Crystals bröst är dödliga vapen. Hon kväver offren mellan dem! När hennes man mördas och hon råkar höra mordet i telefon bestämmer hon sig för att hämnas. Naturligtvis pratar busarna under mordet och nämner att den ena har en lapp för ögat. Crystal tar jobb som strippa på en klubb och råkar bli uppraggad efter sitt uppträdande av just en enögd man. Gissa vilket öde han går till mötes!

Originaltitel Deadly Weapons
Regissör Doris Wishman
Manus Judy J Kushner
Genre Drama, Kriminalare, Action, 70-tal
Skådespelare Richard Towers, Chesty Morgan, Harry Reems, Denise Purceli, Saul Meth

Skapad 2019-12-19 av Mat1az
Under ett telefonsamtal med sin man får Zsa Zsa (Chesty Morgan) höra hur ett gäng banditer attackerar och mördar honom. Klantiga som de är råkar en ur gänget påpeka att den ena av dem är enö...   Läs mer »

braxilicious
2010-01-27
Musiken, mustaschen, brösten - underbart! Kan säga att jag blev riktigt berörd av scenen där Chesty sörjer sin döde make och tårarna bildar små pölar på hennes bröst.
Gordyal
2009-09-11
Jag är mållös... (5+/15)
Mat1az
2009-06-21
Ha ha, ja jävlar vilken pang film alltså! Deadly Weapons. Efter att ha sett trailern på diverse Trailer-Trash kompilationer var man ju bara tvungen att se "the real shit". Trailern är, som oftast när det handlar om "sleeziga" grindhouse filmer, mycket bättre bättre en själva filmen. Men visst, du kommer inte att kunna hålla dig från skratt. Brösten, mustascherna, musiken... slutet! Det är här är fan ett skrattkalas man absolut inte får missa. Efterfesten är räddad!
Aptit1
2007-11-28
Kan garantera att det inte är p-film. Och hon kvävar bara 2 snubbar med rattarna. Kul & rätt underhållande.
Morayeel
2006-06-24
Som trailer säger: "This is a super movie with all the impact of a punch in the guts!"....nja, inte riktigt. Men underhållningsvärdet är nästan lika stort som Reems mustasch och gött att höra Alan Moorehouses librarymusik med undrbara låtar som "Big Boss", "Soul Skimmer" och "That's Nice"!
LilleVirgil
2005-06-06
En av de roligaste filmer som visats. Den är så dålig att man sitter och tjuter av skratt. Ljudeffekterna, kamravinklarna, storyn, allting är lika dåligt! Begreppet drama får en helt ny innebörd med denna film. Länge leve 70-talet!
NoWireHangers
2004-09-29
bättre än Double Agent 73. Så dum att den nästan blir roligt ibland, iaf när hon kväver folk till döds med sina bröst.
Bomkia
2004-09-11
Jag stod ut i 30 minuter sedan satte flyktreflexen igång. Ska gå och kravla ihop mig i fosterställning på sängen *stör ej*