2.2
2.2
Deal
Då en före detta spelare lär en ung kille att spela kort dras han in i ett händelseförlopp där hans skyddsling är hans största motståndare.

Originaltitel | Deal |
Regissör | Gil Cates Jr |
Manus | Gil Cates Jr, Mark Weinstock |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Burt Reynolds, Bret Harrison, Shannon Elizabeth, Jon Eyez, Antonio Esfandiari, Phil Laak, Isabelle Mercier, Vincent Van Patten, Charles Durning, Jennifer Tilly, Maria Mason, Gary Grubbs, Caroline McKinley |
Förutsägbar story, pokervariant av Color of Money, men underhållande om man gillar poker.
Jag är inget fan av poker, men detta funkade till viss del. En enkel och otroligt förutsägbar historia som man sett 300 ggr förut i olika tappningar. 2a.
Tänkte först skriva smått underhållande men nu när jag tänker tillbaka på filmen så kan jag knappt komma på någon underhållande scen... Det känns på något sett som man sett denna filmen när man var liten fast man inte kommer ihåg det för på samma sett som det brukar vara med såna filmer så vet man exakt vad som ska hända precis innan det händer. Med andra ord en väldigt förutsägbar film som man kan skippa med gott samvete
Inte särskilt bra. Förutsägbar och ointressant. Hade ett par bra skådisar men de hade inte så mycket att arbeta med.
Kul med en pokerrulle ja, men fyfan så dålig... Med tanke på hur hett poker har varit ett tag tycker man att det borde komma ngt riktigt bra snart.
ingen höjdare.. väldigt förutsägbar men det är alltid lite roligt med en pokerfilm. Kul att så många spelare har ställt upp
jag gillar poker men det här var inge vidare.. måste trösta mig med rounders nu
Alltså skådespelarna är det inte direkt något fel på, men filmen är sjukt förutsägbar och rent ut sagt löjlig stundtals, speciellt slutet.
ren jävla skit, å slutet får mig bara att skratta, så dåligt!!!
alltför amerikaniserad, ändå en underhållande film. är ingen pokerspelare men tyckte filmen var kul iallafall trots att den handlade om poker.