Deathgasm

Metal-fanet Brodie har känt sig som en udda fågel fram tills att han träffar själsfränden Zakk. De är allmänt trötta på livet i förorten och startar ett band. En dag hittar de ett musikstycke som sägs ge total makt till den som spelar det. Men musiken tillkallar också ett urgammalt väsen känt som Den Blinde Aeloth som hotar att förstöra all existens! Deras familjemedlemmar blir bebodda av demoner och det är upp till Brodie, Zach och deras vänner att stoppa det onda som försöker förstöra hela mänskligheten!

Originaltitel Deathgasm
Regissör Jason Lei Howden
Manus Jason Lei Howden
Genre Komedi, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Milo Cawthorne, James Blake, Kimberley Crossman, Sam Berkley, Daniel Cresswell, Delaney Tabron, Stephen Ure, Colin Moy, Jodie Rimmer, Nick Hoskins-Smith, Erroll Shand, Kate Elliott, Aaron McGregor, Andrew Laing, Tim Foley, Cameron Rhodes

Gordyal
2020-05-18
Charmig och kreativ splatterrulle. Humorn är alldeles lagom och i stort väldigt otramsig, och metal-referenserna är tillräckligt fyndiga för att funka. Crossman är söt som socker. Synd på klen upplösning. (9-/15)
PeterTheW
2019-01-04
Snygg men i övrigt rätt dålig.
amam
2017-05-24
Kul skräckkomedi som verkar veta vad den försöker leverera.
ekneB
2016-06-06
Är ju ingen bra film egentligen. Men jävlar vad jag har roligt! :D
Dream
2016-04-08
"Fucking Brutal!" - Älskar den här typen av skruvade rullar, bästa med den här typen av filmer, är att dem inte kommer allt för ofta och i lagom mängd, då blir det inte mainstream eller dussinrulle! Dessvärre inte lika bra som Evil Dead eller Peter Jacksons klassiker dem är kult, Annars en skön rulle som är värd att ha hemma i hyllan, den blir garanterad ännu bättre efter ett par öl, då man behöver en gnutta humor för att se den, (Rock'n'roll to hell!).
Harkaiden
2016-03-13
Gillar du Evil Dead och Braindead är denna minst lika given.
TheHorrorfan
2016-01-10
Bra gjord, men det är även allt. Väldigt svag 2a.
Dutch
2016-01-06
Metal och mycket splatter, det gillas.
haajen
2016-01-02
Har sina stunder men det blir lite väl infantilt emellanåt och slutuppgörelsen är minst sagt en besvikelse. Fint gore iaf!
BrutusBeefcake
2015-12-09
Råskön splatter som är helt i klass med de filmer den hyllar! Evil Dead och Peter Jacksons tidiga filmer har helt klart fått en värdig efterföljare. Det är så old school och skönt att se praktiska effekter och när man sedan refererar till Immortal så är jag såld! Ballar ut precis lagom mycket dessutom, jag måste säga att jag hade det riktigt skoj i 80 minuter. (9+/15)