Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Deathstalker II


Deathstalker hjälper prinsessan Reena att återta tronen som har blivit stulen av den onde trollkarlen Jarek. Det visar sig också att Jarek har klonat prinsessan och tänker använda klonen för att vinna mer makt.


Originaltitel Deathstalker II
Alternativ titel Deathstalker II: Duel of the Titans, Deathstalker 2
Regissör Jim Wynorski
Manus Neil Ruttenberg, Jim Wynorski
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 80-tal
Skådespelare John Terlesky, Monique Gabrielle, John Lazar, Toni Naples, Maria Socas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 87
Filmnummer 22438

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sven_usling
2022-03-05
Mycket bättre än ettan och även om det såklart är skitdåligt, så är det jävligt underhållande. Det händer att Jim Wynorski träffar ganska rätt... Speciellt på 80-talet.
Stan
2019-11-24
Så här ser method acting ut. Haha. Porrklass utan porr. Mja, lite mjuk kanske. Jävligt skön. John Terlesky har tillräckligt med karisma och glimten ögat för att det inte ska bli kalkon och den är mer meta än vad jag trodde. Jag skrattade högt flera gånger. Sexigare brudar och mer humor än första. En extra stjärna för Monique Gabrielle - vilken drömkvinna.
Bumbi78
2019-11-19
Det är ju svårt att få till några rättvisa ord om såna här filmer för någon som inte känner till denna fåniga genre. Minns ettan för dåligt för att jämföra, men troligen är Deathstalker 2 fånigare i all sin uselhet. Så helsikes löjligt att skämskudden finns på plats, men samtidigt slås man av ett guilty pleasure och visst gillar man skiten trots allt. Häftigt soundtrack.
StureStenhög
2017-01-14
Det är när man ser sådant här som man verkligen undrar varför vi överhuvudtaget tillät 80-talet att ta slut. Det är också när man ser sådant här som man verkligen känner att alla trötta halvtaskiga b-rullar därute verkligen inte har någon ursäkt, Deathstalker II hade inte bättre förutsättningar än vad ni hade, så varför kunde inte ni skapa så här fantastisk underhållning? John Terlesky är sannerligen en riktigt härlig spillevink i huvudrollen och en stor del av behållningen, och John Lazar är nästan lika härlig han i den sofistikerade skurkrollen. Vidare innehåller dialogen fler godbitar än vad det är rimligt att räkna upp, musiken är otroligt medryckande, och tempot rasande. Inte en död sekund här. Det finns dessutom gott om minnesvärda detaljer längs vägen, att en av piratens hantlangare fick sparken av Ivan den förskräcklige p.g.a. överdriven brutalitet är ju t.ex.smått fantastiskt. Vissa ska förvisso alltid gå ett steg för långt, men visst orkar den här upp till en fyra i betyg
Tzench
2015-06-30
Den här filmen måste betraktas som urusel, men jag vill ändå ser fler som den.
Robkiller
2011-09-03
Del 2 i serien och fortfarande ruskigt tokuselt... men de verkar i alla fall ha insett att det här är skit och samtliga medverkande är helt oseriösa och de slänger in slumpmässiga skämt här och var. Detta hjälper ju knappast att göra en "barbar"-film bättre, men den blir i alla fall annorlunda. Handlingen är rättfram och fungerar väl lite bättre än i ettan, men den är fortfarande mest en ursäkt. Släng in lite omotiverat naket här och var som är sedvanligt i den här genren och resultatet blir ändå ytterst mediokert.
Plockepinn
2010-06-11
Fantastiskt exempel på film som är för dålig för att vara dålig. Det dåliga skådespelet, visst, men lika mycket den värdelösa dialogen, den obefintliga karaktärsutvecklingen och den extremt monotona musiken. Man märker att vissa skådespelare, främst huvudkaraktären, vet precis hur dålig film de är med i och bara kör på för skojs skull. Tror att jag ska sätta lite mer b-film på schemat framöver, det här var riktigt kul.
Kriffot
2010-05-30
Extremt underhållande skådespeleri
idd
2010-05-30
dummare än ettan.. ungefär lika bra.. fantastisk musik å idiotdialog..
WoodyStrong
2010-04-25
Föredrar faktiskt denna framför ettan. Jag vet att skådespeleriet är så sjukt dåligt, dialogen är skrattretande och manuset känns bara till för att de ska kunna få in så mycket action som möjligt. Men fan vad det är underhållande! Älskar Disneyland-miljöerna och 80s-musiken. Ljudeffekterna är så klassiska att de blir bra. Sevärd bara för att den är så dålig. Trea :P
Visa äldre kommentarer »