Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Deathstalker IV: Match of Titans


Deathstalker medverkar i en styrketävling. Allt är frid och fröjd tills han upptäcker att vinnarna försvinner en efter en...


Originaltitel Deathstalker IV: Match of Titans
Regissör Howard R Cohen
Manus Howard R Cohen
Genre Fantasy, Action, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Rick Hill, Maria Ford, Brett Baxter Clark, Michelle Moffett, Anya Pencheva, Tanya Dimitrova, Stancho Stanchev, Djoko Rosic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 62
Filmnummer 14475

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DrJW
2016-09-30
Tror den här bestod mer av stock footage från den första filmen än tvåan och trean, men även handlingen i den här har samma grund och liknelse som ettan och tvåan. Trots de så var den här ändå bättre än trean i jämförelse.
menschenfeind
2011-12-08
Ännu sämre och tråkigare än del två och tre. Någon budget verkar inte finnas alls och det ser ut som att de blandat dokumentärfoto från medeltidsdagarna på Visby med stockfoto från de tidigare Deathstalkerfilmerna och slarvigt klippt ihop för att få något som liknar en film. Midimusiken är otroligt pinsam och alla skådespelarna verkar helt ointresserade av att medverka. Det enda med filmen som kan intressera någon är väl att det är sjukt mycket omotiverad nakenhet överallt.
Ondskapt
2011-12-07
Sämst i en kalasdålig serie säger väl allt. Midimusiken gör sitt, statisterna gör sitt, stenfolket gör sitt... ingenting alltså.
Robkiller
2011-09-03
Gah... sämst av dessa fyra.... totalt värdelös på allt... handlingen var väl ungefär samma som de tidigare filmerna... skådesplearna lika usla.... effekter totalt frånvarande.... ingenting bra alls i denna.
karlmats
2010-02-07
Då har man sett klart hela serien och det här var ungefär likadant som tredje delen, osammanhängande, dumt, klumpigt utfört och inte speciellt engagerande. Å andra sidan ger ju genren nöje i sig och här har man fått in flera snygga bulgariskor i cast och bakgrundsensemblen så det blir aldrig tråkigt heller. Rick Hill är tillbaka och är väl den deathstalkern som har bäst fysik men han är ju ingen vidare skådis, usel på svärdsfighter är han också. Zombiesarna är lite mer påkostade än i trean men de ser ju fortfarande jävligt fula ut. Släng in en halvt retarded fightkompis till Stalker och en massa återanvända scener från ettan så blir kontentan ändå att en stabil 2a är det mest rättvisa betyget precis som för del ett och tre. Deathstalker 2 däremot är det krut i, se den istället.
DiamondWillie
2005-03-21
Rick Hill är tillbaka som death stalker. En sen rolig barbar film.
Gakidou
2003-07-25
Usch.