Dedication

Henry Roth är en enda röra. Han är en barnboksförfattare från New York som berättar för barn att tomten inte finns. Böckernas framgång har han skapat tillsammans med sin enda vän, men då han inte längre kan fortsätta så får Henry en ny samarbetspartner av sin bokförläggare.

Originaltitel Dedication
Regissör Justin Theroux
Manus David Bromberg
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Mandy Moore, Bob Balaban, Billy Crudup, Tom Wilkinson, Dianne Wiest, Bobby Cannavale, Martin Freeman, Amy Sedaris, Christine Taylor

bryngel
2016-03-22
Tja, jag gillar ju Wilkinson, men det hjälper ju inte upp taffliga Moore & Crudup.
Litsne
2013-05-01
Första 2/3 tänkte jag 4-, men det blev 3+. Kanske hade den varit bättre utan Mandy Moore - kan hon något annat än att se söt och oskyldig ut? For fucks sake...
Nathalena
2011-08-22
Inget speciellt, men den var kort och gott bra
kontorshunden
2011-07-11
En fin film med vackra huvudrollskaraktärer.
Kebaben
2010-06-27
Crudup gör en udda och intressant karaktär, och filmen bjuder på en hel del humor via hans otrevligheter. Det räcker för att kompensera för den mall-formade storyn.
Freeko
2010-04-07
"Life is a single skip for joy"
iolani
2009-04-30
löjlig film. svag story som de försöker krångla till genom knäppa klipp. en aning mysig. Storyn är väldigt ytlig och inte alls så djupgående som man vill ge sken av. Karaktärerna är även väldigt svaga , enkla och stereotypa.
Toxx
2009-03-24
Trodde Martin Freeman från the Office var huvudrollskaraktären. Det var för honom och Mandy Moore som jag ville se filmen från början...

2008-11-02
Henry Rollins liknelsen är helt klart slående när man får höra den, Evil E... tänkte inte på det men det är klart möjligt att Henry är någon slags Rollins-fantom.
InzZzomnia
2008-08-30
Om den inte varit så förutsägbar hade den fått en 4a för musiken är riktigt bra och Crudup och Moore likaså.