Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Deep Shock


Världen hotas av översvämning när en undervattenspricka öppnas under Arktis och värmen från magman börjar smälta istäcket. Beslutet från FN är att försegla sprickan med kärnvapen från en undervattensbas i närheten, men något oskadliggör vapnen och dödar alla ombord på basen.


Originaltitel Deep Shock
Regissör Phillip J Roth
Manus Brian Mammett, Jeff Rank
Genre 2000-tal, Science Fiction
Skådespelare David Keith, Simmone Mackinnon, Mark Sheppard, Sean Whalen, Armando Valdés, Robert Zachar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 35
Filmnummer 23856

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krusty
2014-12-30
Det är knappast någon djup chock att det här är en ruskigt dÅLig rulle. Man har snott friskt från diverse filmer, men inte med någon vördnad för originalet. Och ha, ha, FN-församlingen består av typ 50 pers i en aula och varför tangentbord utan tecken på tangenterna...?
tandersten
2014-12-29
Dansar med vargar, pratar med ålar... [spÅLjer]
WaldoTrumbull
2013-11-16
Jag är inte imponerad. Usla effekter, flortunt manus med logikluckor och klichéer staplade på hög, lägg sedan till talanglösa skådespelare och ett foto som varierar mellan platt och endimensionellt så har vi denna lilla spyboll. Bättre än det mesta Asylum prånglat ut, men bara knappt.
TheHorrorfan
2012-07-13
Läskiga monster, läskigt dåligt gjorda.
Robkiller
2011-12-07
Jaha.. hmm.. vad ska man säga.... hyfsat värdelös. Hade kunnat hetat "de utomjordiska elektriska jätteålarna från nordpolen anfaller"... men då hade man väl avslöjat nästan hela handlingen. Har massor av logiska luckor.. fula närbilder på datorskärmar som ska verka visa något viktigt, men inte gör det.. kassa skådespelare... skitfula effekter. Den bygger aldrig upp intresse eller spänning även om den försöker... kass regi och klippning... den här var inte sevärd alls.
volvo_240
2011-10-06
Tja vad säger man, sämre har man sett. stark tvåa.
volvo_240
2011-09-16
beställer från amazon,com nu, ska bli in tressant.
Djason
2009-06-12
Man kan känna skitdoften redan en mil bort.
Ryujin
2008-11-13
lol, ja vad ska man säga..... Uhmmm, de hade iaf me ett par bra skådisar.... Riktigt usel, dåliga effekter, totalt fucko handling och tillräckligt med logiska luckor för att hålla en rejält underhållen om man gillar sånt :) Tråkiga "monster" som helt klart var överdesignade. Hade inga bra kvalitéer jag kan komma på, och kommer med största sannolikhet aldrig se om den (hehe, har ju tom sett om Megalodon, så säger väl en del), så en klar 1:a.
sara76
2008-02-04
Jag finner inga ord ens...
Visa äldre kommentarer »