2.3
2.3
DeepStar Six
På en kärnkraftbas, som befinner sig under vattnet, måste besättningen kämpa mot en varelse som dödar dem en efter en.

Originaltitel | DeepStar Six |
Alternativ titel | Deep Star Six |
Regissör | Sean S Cunningham |
Manus | Geof Miller, Lewis Abernathy |
Genre | Thriller, Skräck, Science Fiction, 80-tal |
Skådespelare | Miguel Ferrer, Nia Peeples, Greg Evigan, Nancy Everhard, Taurean Blacque, Matt McCoy, Cindy Pickett, Marius Weyers, Elya Baskin |
Undervattensrulle från det gyllene året 1989. Såklart sämre än The Abyss, men också snäppet sämre än Leviathan. Dock klarar den ett godkänt betyg pga god atmosfär, härligt monster och daterade charmiga effekter. En omtitt på bluray efter att inte sett den sen en vhs på 90-talet.
Standard men ganska underhållande och överraskande lite som var direkt dåligt, även om brister finns. Som slutet t.ex. Jag sätter ändå en svag betygstrea.
Jag gillade faktiskt filmen ganska mycket fram tills monstret dök upp, då faller filmen fullkomligt ihop, som det ofta blir.
Charmig 80-talare som följer mallen till punkt och pricka. Värsta spoilern på filmpostern/DVD-omslaget! he he he
Snygg och spännande undervattensfilm som skriker 80-tal :) Härlig stämning, skön musik och schyssta effekter. Störde mig något vansinnigt på karaktären Snyder bara, vilken jäkla jubelidiot! Inte i närheten av Leviathan eller The Abyss som kom samma år, 1989 var ett bra filmår, men helt okej ändå :)
Stark tvåa. Den har lite för många brister för att klara en trea. Ganska underhållande för stunden däremot även om The Abyss och Leviathan är helt klart bättre.
Kan vara den mest puckade av undervattensfilmerna som kom i slutet av 80-talet/början av 90-talet.
Effektiv och hjärndöd b-kombo av Avgrunden och Alien. (8/15)
80-tal! Vad kan man säga? Jag tyckte den var charmig iallafall, även om den ligger långt bakom The Abyss. Har inte sett Leviathan eller The Rift, men märkte att denna lånade friskt från första Alienfilmen.
Kan inte riktigt komma på varför det kom 4 såpass liknande filmer 1989... (The Abyss, Leviathan, Deepstar Six, The Rift).. men jaja... den här är väldigt lågbudget med den vanliga mediokra handlingen.. irriterande musik, skitdåliga effekter och halvkassa skådespelare... går väl att se.. men det är knappast nå vidare bra.