Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Demon Knight


Brayker bär på den sista av sju nycklar som innehåller Kristi blod. Får The Collector tag i nyckeln kastas universum in i kaotisk ondska och nu har han spårat Brayker till ett litet värdshus i en okänd stad.


Originaltitel Tales from the Crypt: Demon Knight
Regissör Gilbert Adler, Ernest R Dickerson
Manus Ethan Reiff, Cyrus Voris, Mark Bishop
Genre Skräck, 90-tal
Skådespelare Billy Zane, William Sadler, Brenda Bakke, Jada Pinkett Smith, John Kassir (röst), Thomas Haden Church, CCH Pounder, Dick Miller, John Schuck, Gary Farmer, Charles Fleischer, Sherrie Rose, Peggy Trentini, Traci Bingham, Chasey Lain
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 428
Filmnummer 8310

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-04-13
Sprakande effekter och en del gore när charmiga Tales from the crypt blir långfilm. Nu hade detta dock passat i det kortare formatet då storyn knappast räcker hela vägen trots en del roliga karaktärer.
martineden
2018-11-19
[rek. 2] Överraskande myspysskräck från tidigt 90-tal, som engagerar och manar till en del skratt. Själva filmens inramning är ju till stor del humoristisk, men jag måste säga att jag tilltalas av huvudberättelsens idéer och teman. Riktigt härliga splattereffekter och fina skådespelarinsatser där skådespelarna har lika kul som åskådarna. En riktig pärla faktiskt! Bra! 3.
DanjelFalck
2014-08-15
Billy Zane är fantastisk. Otrolig rollprestation.
ziferN
2012-09-24
Småmysig, bitvis spännande och underhållande film som började väldigt bra i min mening men som tappade lite under den andra halvan. Storyn är dock kul och filmen är i princip helt klart spännande och underhållande att titta på för stunden, helt klart bra effekter också. Men Billy Zane är han som stal filmen, varje scen han var med i så satt man framför tvn helt underhållen och intresserad! Så ja, filmen tappade lite under andra halvan men den gick helt klart att titta på!
ErikIllacia
2012-05-22
sjyssta effekter för att vara 95. Billy Zane är för omväxlingens skull bra och man rycktes tillslut med av "spänningen" också. Bli inte avskräckt av de första 20min. Helt klart sevärd film
Podpolkovnik
2012-05-20
Smått underhållande skräckfilm med lite halvmysig stämning emellanåt. Någorlunda tidsfördriv.
CinemaniaC
2012-04-30
Det här var faktiskt rätt kul. Dick Miller fick större utrymme än han normalt brukar få och är lika stabil som alltid. Sadler och resten funkade bra men det är Zane som stjäl showen varje gång han är i bild. Tramsskräck som behållt den lekfullt morbida tonen från den härliga tv-serien.
Merlin242
2010-03-20
B-skräcks och splatterfest är vad det är. En välproduducerad sådan. Oavanligt välgjorda efekter.
Mr_v
2010-01-13
Minns den inte glasklart, men har för mig att det var rätt skoj, det hela.
Placebohoe
2009-11-12
Blev positiv överraskad, från början verkade den inte alls bra, men den blev bätte och bättre och jag gillade monstrena och effekterna och storyn. 3+/5!
Visa äldre kommentarer »