Demonic
Carly, en kvinna mitt i livet får en dag reda på att hennes mamma som hon inte längre har kontakt med, ligger i koma. Vad är det som orsakat komat? Har det kopplingar till hennes mardrömmar? Är det en ondskefull kraft som ligger bakom?

Originaltitel | Demonic |
Alternativ titel | The Unlocked |
Regissör | Neill Blomkamp |
Manus | Neill Blomkamp |
Genre | Skräck, Science Fiction, 2020-talet |
Skådespelare | Carly Pope, Kandyse McClure, Chris William Martin, Michael J Rogers, Nathalie Boltt, Terry Chen |
Njaaaäääääeee
Nej, vilken besvikelse. Hade inte superhöga förväntningar, men bättre än så här hade jag ju hoppats på. Vet inte riktigt vad han (Blomkamp) är ute efter. Någon märklig kombo av sci-fi o skräck som inte fungerar alls. Waste of time! 3/10
Blomkamp ska uppenbarligen hålla sig till sci-fi, för det här var inget vidare. Konstigt manus och underliga effekter.
Hur kan Blomkamp som tidigare gjort så bra filmer komma upp med nåt sånt här?
* Pandemifilm med dåliga förutsättningar?
* Gjort någon arg i filmvärlden och fått göra en hemmafilm i microsoft paint?
* Tappat all talang?
Hur som helst är detta totalt skräp.
Neill Blomkamp är verkligen "hit or miss" och med betydligt fler missar än träffar. Det här är en av missarna.
Kul att se Carly Pope igen däremot. (men måste flika in att jag verkligen avskyr när de döper karaktärerna till samma namn som skådisen, förstör hela tiden suspension of disbelief för mig).