Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Demonlover


Två företag slåss om ett japanskt bolags avancerade 3D-grafik. Diane de Monx sänds ut av Mangatronics för att infiltrera konkurrenten Demonlover, men upptäcker snart att konkurrenten också har sänt ut spioner.


Originaltitel Demonlover
Regissör Olivier Assayas
Manus Olivier Assayas
Genre Mysterium, Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Chloë Sevigny, Connie Nielsen, Charles Berling, Gina Gershon, Jean-Baptiste Malartre, Dominique Reymond, Edwin Gerard, Thomas M Pollard, Abi Sakamoto, Naoko Yamazaki, Nao Ômori, Jean-Pierre Gos, Julie Brochen, Randall Holden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 191
Filmnummer 8279

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

RichardEk
2013-07-25
en film svår att glömma oavsett om man tyckte om den eller ej. "Tycka om" är kanske inte rätt ord, detta är en märklig och fascinerande kommentar på näringslivets globalisering och den ägarkoncentration som finns bakom, som stegvis utvecklar sig till en thriller eller rentav skräckfilm som är, förmodar jag, en extrapolering av den kapitalistiska kritik som dominerar i början på filmen. Vi är alla biopolitiska objekt (Foucault), decimerade till naket liv (Agamben) i en post-politisk era (Zizek), skulle man kunna tolka att denna film vill säga. Slutet på filmen är frusterande men samtidigt totalt oförglömligt.
Sjöbusen
2013-03-15
WTF? Snacka om bortkastad tid.

2011-09-24
Ja, det är oförsvarbart att jag sett sån här skit.
Afflicter
2011-07-05
Vad i helsike är det som händer mot slutet? Jag tappade tråden helt och hållet.

2010-06-06
en mycket märklig film på flera vis som är svår att hänga med i....bra skådisar dock och det är ju hur coolt som helst att Kathaarian Life Code av Darkthrone är med i soundtracket. En svag 3a blir det

2009-08-25
Först förvirrad, sedan irriterad. Osammanhängande lort som aldrig tar slut...
jonbo
2008-04-08
Till en början intressant men efter ett tag rullar det bara på i någon slags tomgång utan större substans och mening. Men värd att kolla upp ändå.
SmokingBianco
2007-05-18
Enda sortens film med porr involverat är en klassisk p-rulle.
skitbad
2007-05-17
Precis som med Assayas "Clean" så gillar jag filmen men känner samtidigt att den saknar något väldigt elementärt, det känns ganska tomt samtidigt som det är intressant och stämningsfullt.
tandersten
2007-03-05
Kan egentligen inte tro på att folk ska kunna vara så här avtrubbade, inte ens om de ser porr hela dagarna kan man väl bli så här kalla i själen. Tråkig film.