Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Demons Never Die


När en ung flicka begår självmord, väljer Archie och några andra studenter att följa hennes led och bildar en pakt för att avsluta sina liv tillsammans. Men när gruppen börjar dö en efter en, inser Archie att de alla har blivit föremål för en maskerad mördare och att hans engagemang för döden har blivit en skrämmande kamp för överlevnad och en kamp för att skydda flickan han älskar. Men vem är mördaren?


Originaltitel Demons Never Die
Regissör Arjun Rose
Manus Arjun Rose
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Robert Sheehan, Ashley Walters, Tulisa Contostavlos, Jason Maza, Reggie Yates, Shanika Warren-Markland, Jacob Anderson, Jennie Jacques, Femi Oyeniran, Emma Rigby, Andrew Ellis, Jack Doolan, Patrick Baladi, Arnold Oceng, Dermot Martin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 25
Filmnummer 94357

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2016-09-12
Brittiska ungdomar deppar och vill dö, sen blir de oväntat nog mördade... riktigt usel med värdelösa skådespelare, kass regi och usel handling... suck...
TheHorrorfan
2014-12-06
Kunde ha blivit bra, men för många hål i storyn. Sen att man inte får reda på mördarens motiv är ju inte heller något plus.
100tonvalspäck
2012-02-21
Ganska spännande grund, ett antal ungdomar som tror att livet bara har skit att erbjuda vill avsluta det tillsammans och blir istället mördade av en skugglik figur precis när de börjar ändra sig. Det tråkiga är att det inte blir ett dugg annorlunda jämfört med andra slashers, mördaren är tråkig, inga intressanta mord som bygger upp stämning eller spänning och hela filmen blir bara... platt. Gillar Robert Sheehan från Misfits dock, den killen har karisma, något resten av ensemblen hade behövt de också.