Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Den blå lagunen


Ett skeppsbrott tvingar två små barn och en kock i land på en öde tropisk söderhavsö. Efter ett tag dör kocken och barnen tvingas överleva på egen hand. Åren går och pojken och flickan har blivit ungdomar. Puberteten får dem intresserade av varandras kroppar och de börjar bygga upp ett alltmer intimt förhållande.


Originaltitel The Blue Lagoon
Regissör Randal Kleiser
Manus Douglas Day Stewart
Genre Drama, Romantik, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Brooke Shields, Christopher Atkins, Leo McKern, William Daniels, Elva Josephson, Glenn Kohan, Alan Hopgood, Gus Mercurio
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6123
Filmnummer 3630

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2018-01-20
Oj, vad dålig film ....!!!
Bumbi78
2017-09-20
En enda lång Bounty-reklam... Så illa är det inte även om vissa scener ändå ger lite dålig smak i munnen så här 2017. Men med respekt för tiden då den gjordes är det inte fy skam med sitt korkade drama och vackra miljöer.
Starkbröl
2017-06-22
Inte på långa vägar så dålig som jag trodde. Jag är nästan lite besviken. Brooke funkar också oväntat bra i den här filmen. En light-erotisk Robinson Crusoe i mycket lugnt tempo, men som många andra skriver hade det varit intressant att veta hur de klarade vissa praktiska problem, både i fråga om dagligt överlevande och typ "vad ska vi göra med den här navelsträngen". Medan jag skriver detta ser jag på remaken "blue lagoon the awakening" och den är redan mycket sämre efter fem minuters speltid.
HerrNenne
2016-08-26
Balanserar mellan en tvåa och en trea. Fantastisk start med underbara miljöer och spännande Robinson Crusoe-liv, men som någon nämnt innan, det är lite tråkig tidsfördelning. Överlevandet och det som jag själv tycker är mest spännande får stå tillbaka och filmen blir istället enbart en kärlekshistoria och där tappar den ordentligt med fart. Lite dumheter också. Snällt betyg på grund av miljöerna och för den fina starten.
Stygga-Vargen
2016-08-02
Såg denna på TV för länge sen och minns den som allt annat än bra.
FUR
2015-06-02
Svår att betygsätta; något av ett estetiskt mästerverk med enorma brister i manus. Blir nog en svag trea, för jag skulle verkligen kunna tänka mig att se på den igen!
Krille80
2014-11-21
Det är nu några år sedan jag senast såg denna film men jag tittade på den många gånger som liten. När man var yngre hade man ju inte så många filmer så de man hade blev vältittade. Denna film har en nostalgisk plats hos mig och jag kan inte låta bli att gilla den. Vet inte om jag skulle våga att titta på den idag för då kanske jag inte gillar den. 3+
peu-depeu
2014-10-04
Dålig tidsfördelning på händelserna. Skulle vilja se mer hur de klarade sig under sina tidiga år (särskilt med tanke på hur lite de visste om världen). Skulle vilja se mer misär och ångest över att vara två ensamma barn utan hjälp. Istället blir det bara frid och fröjd och en pinsam och långtråkig sexualundervisning.
Gigi1943
2014-09-24
Otroligt vacker men man kan ju inte låta bli att tänka på vår "Robinsson". Storyn är lite väl otrolig (blir de inte sjuka ...?). Absolut njutbar men jag hade naturligtvis fixat ett annan slut ...
Tatty
2014-09-17
Gillar filmen skarpt sen jag var liten. Spännande och mysig film.
Visa äldre kommentarer »