Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Den fördömde - fjärde fallet


Kriminalpsykolog Sebastian Bergman tvingas följa med riksmordgruppen till Skåne i jakt på lösningen av ett gammalt fall. En barnamördare har nu hittats mördad och nedgrävd i en åker. Sebastian vill inte vara i Skåne, men tvingas på grund av jobbet.


Originaltitel Den fördömde - fjärde fallet
Regissör Leif Magnusson
Manus Karin Gidfors
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Rolf Lassgård, Moa Silén, Tomas Laustiola, Christopher Wagelin, Gunnel Fred, Hedda Stiernstedt, Claudio Salgado, Anne-Li Norberg, Wallis Grahn, Malin From, David Hagman, Mats Andersson, Anna Wallander, Simon Norrthon, Nadja Weiss
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 64
Filmnummer 109476

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2021-09-25
Skoj se en smått slemmig gubb-sjuk Lassgård ragga på alla byns kvinns. Själva storyn är så beige som det nu kan bli. Men gillar liknande sjaskiga Swe-krim rullar, nu framåt hösten. Man vet vad man får lixom...1+
HerrNenne
2019-10-31
Serien blir lite bättre igen med den avslutande delen, mycket på grund av två saker: Ett lite mer jordnära fall, plus att folk inte längre beter sig som idioter för att dra ut på det till en och en halv timme. Men det är gjort helt utan snits. Hedda Stiernstedt gör det bra tycker jag.
Christofer
2015-11-29
Storyn har inte längre någon som helst betydelse när man bara klämmer in lite handling mellan varje sexscen kring alla Bergmans ragg. Löjeväckande är bara förnamnet på denna fars. Ett i betyg är inte tillräckligt lågt.
Hypostas
2014-05-21
medioker
bnfalkenberg
2014-01-05
Halvbra, Lassgårds raggningar är ganska trista i längden. Tar för mycket tid av storyn.