2.6
2.6
Den lilla sjöjungfrun - Sagan om Ariel
Alla sagor har en början. Och den här sagan börjar under havet. Den här sagan handlar om Athena, Ariels mamma och om hur allting började

Originaltitel | The Little Mermaid: Ariel's Beginning |
Alternativ titel | The Little Mermaid III |
Regissör | Peggy Holmes |
Manus | Robert Reece, Evan Spiliotopoulos |
Genre | 2000-tal |
Skådespelare | Jodi Benson (röst), Jim Cummings (röst), Lorelei Hill Butters (röst), Sally Field (röst), Parker Goris (röst), Kari Wahlgren (röst), Samuel E Wright (röst), Tara Strong (röst), Jennifer Hale (röst), Grey Griffin (röst), Jeff Bennett (röst), Kevin Michael Richardson (röst), Rob Paulsen (röst), Maurice LaMarche (röst) |
Inte helt tokig. Storyn är bättre och intressantare än i de tidigare filmerna. Kul med svartklubbar i undervattensvärlden. Men ambitionsnivån är ju låg i de här uppföljarna, och de blir lite för sparsamt med detaljer. Undervattensriket känns väldigt glesbefolkat, och de som bor där är lite småtrista
Kass musik och en extremt trist skurkkaraktär, men i övrigt klart över förväntan, iaf för en direkt-till-video-film. Fortfarande ljusår ifrån originalet dock.
Passande för småbarn.
så bra:)
Den var helt okej, bättre än vad jag trodde faktiskt.
5 ganger battre an tvan iallafall..
Förvånansvärt vältecknad för att vara en uppföljare. Helt A-O kay.
Den är bra men inte i närheten av den 1:a
jätte bra!!!
Tycker denna var bra. Bättre än 2:an. Fint tecknad, får mig att tänka på den första filmen.