Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Den oändliga historien 2


Landet Fantasien hotas återigen av ondskefulla krafter, och Bastian måste återvända för att rädda sina vänner. Tillsammans med krigaren Atreyu och draken Falkor ger han sig på nytt iväg på ett farligt äventyr.


Originaltitel The NeverEnding Story II: The Next Chapter
Regissör George Miller (I)
Manus Michael Ende, Karin Howard
Genre Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Jonathan Brandis, John Wesley Shipp, Kenny Morrison, Martin Umbach, Clarissa Burt, Alexandra Johnes, Thomas Hill, Christopher Burton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4598
Filmnummer 4505

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av Stygga-Vargen
Wolfgang Petersen ligger bakom en av 80-talets bästa filmer, Den oändliga historien från 1984. Efter sex år fick filmen en uppföljare, regisserad av George Miller, och denna film är baserad på ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-01-01
nej!!! dålig...

2017-08-07
Avsevärt sämre än första filmen men ändå ganska bra.
WillyV
2016-10-02
Mer den olidliga historien, eller oändligt irriterande historien.
Stygga-Vargen
2016-07-23
Lite sämre än ettan men dock väldigt bra ändå!
dudson
2015-08-12
Töntig & fjantig och helt utan den genuina charm och äkthet som den första filmen hade"
missbaath
2015-03-15
Var hundra ggr bättre när man var liten!
larsen1976
2015-02-23
Jag så denna film först nu, förmodligen 25 år för sent Denna filmen är en KATASTROF! Ännu värre är att man valt att ersätta Noel Hathaway med en ny skådis som ska likna honom, och samma sak med Bastian och hans pappa. Denna film är ljusår från så bra som originalet var. Känns lite som eftersökeri vad det gäller effekter, men det håller inte. Första filmen kändes definivt mer ärlig, äkta och genuin. Så nej... rekommenderas inte!
StureStenhög
2013-06-12
Här gick det ju rakt åt helvete. Den där lite magiska stämningen från första filmen är helt borta, det här känns mer som nån sån där halvtaskig serie som man brukade kolla på när man var liten och tyckte vara ganska usel redan då. Bastian och Atreyu var på gränsen till att vara för irriterande redan i första filmen, men här spränger de alla vallar och blir olidliga båda två, varje gång de ska försöka kräma ur humor ur kulturkrocken mellan deras två världar så kräks jag lite genom näsan. Farsan är en riktig douche han också. På det har vi en story som är så hafsig att man blir smått tokig av att försöka hålla reda på alla dumheter. Tredje filmen ska tydligen vara ännu sämre, ser fram emot det
Daesu
2013-03-09
Helt klart bättre när man var barn, nu kändes den bara dum.
pampj
2012-08-04
Ja, första filmen var bra. Men varför, å varför, fick de för sig att göra denna horribla uppföljare? Redan som (cyniskt) barn tyckte jag att denna tvåa var ett uselt försök att rida på ettans kompetens och framgång.
Visa äldre kommentarer »