Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Den osynlige gästen


Adrian Doria, en ung affärsman på toppen av sin karriär, vaknar upp i ett hotellrum som är låst från insidan, tillsammans med kroppen av sin döda älskarinna Laura. Utan någon som helst logisk förklaring att rentvå honom från brottet anlitar han stjärnadvokaten Virginia Goodman. I en kamp mot klockan arbetar de under en natt med att utreda vad som egentligen hände.


Originaltitel Contratiempo
Alternativ titel The Invisible Guest
Regissör Oriol Paulo
Manus Oriol Paulo
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado, Bárbara Lennie, Francesc Orella, Paco Tous, David Selvas, Iñigo Gastesi, San Yélamos, Manel Dueso, Blanca Martínez, Pere Brasó, Jordi Brunet, Bobby Gonzalez, Martina Hurtado, Ruth Llopis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 307
Filmnummer 125519

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


svältaren
2020-12-20
Lite spännande, men för jäktigt och pladdrigt för min smak, och framför allt fanns det inget hos karaktärerna som väckte mitt intresse.
BarryHero
2020-09-20
OK mordthriller med ett par fenomenala vändningar som gör att jag förstår varför den har så högt betyg på IMDb (8.1/10 i skrivande stund). Gäller att fokusera då handlingen inte är helt enkel att hålla kolla på och vad som verkligen stämmer och inte.
Starlette
2019-11-22
Lite rörig emellanåt, man kastas hit och dit. Mycket bra slut.
ankiew
2019-08-25
Jättebra film!
StureStenhög
2019-02-16
Snyggt och spännande med en och annan riktigt bra idé. Den vrider dock in och ut på sig själv i sina försök att vara smart, och det kan kännas lite ansträngt. Men det är fortfarande kul att försöka hänga med i alla svängar, och trots att det blir väldigt långsökt, så tror jag ändå att logiken håller ihop hyfsat
LillaBlåaMus
2018-07-13
Men vad hände med krossade bilrutan?!
Bumbi78
2018-01-20
Snårig mordthriller där det gällde att hänga med från start. Många vändningar längs vägen och jag missade antagligen en eller två. Kan säkert höja ett snäpp om jag såg om den koncentrerad.
Murvel48
2017-12-07
En intrikat och spännande deckargåta med flera svängningar. Till en början var jag rätt irriterad över att huvudpersonerna bar sig så osannolikt korkat åt men det hela vävs ihop på ett utmärkt sätt.
Boondock_saint
2017-11-11
Riktigt bra mysterium i klassisk anda! Andra halvan är inte fullt lika bra som första, men enda anledningen till att jag inte sätter ett högre betyg är för att jag råkade klanta till det och spoila den för mig själv när jag skulle kolla upp en grej innan jag såg filmen. Så jag visste tyvärr exakt hur det skulle sluta. Ändå underhållande hela filmen igenom!
Tatty
2017-09-21
Oj vad bra den var! Riktig spännande och ganska klurig att man blir fundersam! Älskar slutet starkt då det slutade riktig bra!!
Visa äldre kommentarer »