Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Dennis


Föräldrarna ska resa bort så Dennis ska bo hos herr och fru Wilson. Snart ställer Dennis till elände inte bara för herr Wilson utan även för några inbrottstjuvar.


Originaltitel Dennis the Menace
Regissör Nick Castle
Manus John Hughes
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Walter Matthau, Joan Plowright, Christopher Lloyd, Amy Sakasitz, Lea Thompson, Mason Gamble, Bill Erwin, Robert Stanton, Kellen Hathaway, Billie Bird, Paul Winfield, Natasha Lyonne, Devin Ratray, Hank Johnston, Melinda Mullins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4622
Filmnummer 6606

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-11-17
Lika dålig som Ensam hemma!!!
larsen1976
2016-11-27
Tycker normalt sett inte om dussinkomedier. Men denna var riktigt rolig. Både jag och min sjuåring skrattade igenkännande åt många av skämten. RIKTIGT ROLIG !!!!
Stygga-Vargen
2016-10-20
Det här var en av favoriterna när man var grabb! Vi hade den på VHS och den gick på högvarv! Har inte sett den på åtskilliga år nu men skulle gärna vilja se om den!
Tatty
2016-05-14
Underbar rolig, tokig och bra film.
Dream
2016-03-28
Kul klassiker! Speciellt i fall man har den gamla VHS utgåvan med Svenskt tal det är nostalgi på hög nivå, då rösterna pendlar upp och ner från mus prat på vissa av barnen till Wallace & Gromit på Walter Matthau och även han som spelar skurken, lika roligt varje gång och man trillar nästan av stolen av skratt, lika hög nostalgi faktor som Kalle Anka på Julafton! Men själva filmen och handlingen är inte så speciell då (Ensam Hemma) filmerna släpptes några år innan, som var 100 % bättre och då blir detta ganska B tyvärr! Men jag ger den en stark 2a, det är den värd tack vare Walter Matthau och nostalgi faktorn.
Albion
2015-07-18
Kul film faktiskt och det är förstås Matthau som bär upp den helt och hållet. Lite halvdålig Dennisfigur kan jag tycka. Betyget blir en 3; a
Amx
2014-12-09
Den var en favorit som liten, men idag är den rätt löjlig.
Krille80
2014-11-30
"Dennis" som tecknad serie var en favorit hos mig som liten och de minnena gör denna film småtrevlig. Walther Matthau och Christopher Lloyd är som sagt bra i sina roller. Tillräckligt underhållande för att man utan problem kan se den men det blir nog bara en gång.
dancenow
2013-09-28
Charmigt rolig
rebeccajansson
2013-09-27
Bästa Dennisfilmen! Riktigt charmig klassiker. Tycker den påminner lite om Ensam Hemma. Se den!
Visa äldre kommentarer »