Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Desmond & träskpatraskfällan


Det är någon som stjäl Desmonds äpplen! Och det är någon som har tagit Elake Villes gitarr och Bettan kos nya sminklåda. Alla djuren i Hallonskogen misstänker Träskpatrasket och bestämmer sig därför för att bygga en träskpatraskfälla. Under tiden blir kommunalrådet, den ståtlige älgen Helmut Sebaot, mycket förtjust i en grönaktig kvinna och Lille Fant lär känna den mystiske herr Alligator. Grisen Desmond bestämmer sig för att sluta baka sina åtråvärda äppelmosmufffins och Elake Ville övar sig på att vara bäst på att vara elakast. Efter många överraskningar och en del misslyckande avslöjas till slut vem som ligger bakom stölderna i Hallonskogen och ordningen kan återställas!


Originaltitel Desmond & träskpatraskfällan
Alternativ titel Desmond och träskpatraskfällan
Regissör Magnus Carlsson
Manus Magnus Carlsson
Genre 2000-tal, Animerad
Skådespelare Rikard Wolff (röst), Shanti Roney (röst), Sten Ljunggren (röst), Lotta Bromé (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 111
Filmnummer 46840

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av crawler
Efter framgångsrika animerade skapelser som ”Robin”, ”De tre vännerna… Och Jerry” och Radioheads ”Paranoid Android”-video verkar regissören Magnus Carlsson tycka att det är dags att inta bi...   Läs mer »

Kommentarer

KimEkberg
2019-04-03
skitzo mix av hakkebakke-trivsel och torkel i knipa-meet the feebles. Föredrar det förstnämnda. men det är avslappnat och desmond dekker chill.
Fiskjävel
2016-10-31
En ganska udda barnfilm som undviker fällan att nedvärdera barns kognitiva förmåga. För mig som "vuxen" var det också en tillfredsställande upplevelse. 3+.
WoodyStrong
2010-01-27
Räven Wille lyfter hela filmen, så extremt nice!
PeterTheW
2008-02-09
Snygg, charmig och väldigt underhållande. Hade lätt älskat den som barn. Dock dras betyget ned lite av de dramaturgiska svårigheterna som den lider av.
Bijan
2008-02-08
Den mest originella barnfilm jag har sett på väldigt länge och det är ungefär sådant här jag vill att barnen ska växa upp med.
Robin__Broman
2008-02-03
säkert en bra film, om är typ 7 år det vill säga.
mystepho
2007-03-11
Gillar inte direkt Magnus Carlssons berättarsätt - det där man berättar allt med speaker som man redan ser. Såg introt lite hastigt och insåg att så var fallet med även denna. Ska väl se den i framtiden, men inte sugen direkt...
filmexpert
2006-12-14
Vilken planet lever ni på? Det är ju en super charmig film. Kul, varm och bra musik! Verkligen proffsig på alla sätt.
inter_gritty
2006-10-16
Har väl en viss charm kanske - för barn. Själv är jag inte direkt jätteimpad, men det ska jag väl kanske inte vara heller...
todiefor
2006-10-15
Ja. Den hade ju faktiskt världspremiär idag på Norrköping Filmfestival Flimmer... Jag inser att jag inte tillhör målgruppen för denna film, så det kanske inte är helt rättvist att jag kommenterar den. Men i alla fall...ganska gullig är den, men extremt förutsägbar och väldigt spretig. Svårt att höra dialogen ibland också...