Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Desperate Hours


Livet leker för Neil och Abby. De har det gott ställt, en vacker ung dotter och dessutom är Neil pa väg att avancera ytterligare inom företaget. Allt är till synes perfekt ända tills en man kidnappar deras dotter. För att åter få träffa sin dotter måste de göra allt vad mannen begär de följande 24 timmarna.


Originaltitel Butterfly on a Wheel
Alternativ titel Shattered
Regissör Mike Barker
Manus William Morrissey
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Claudette Mink, Chris Astoyan, Samantha Ferris, Callum Keith Rennie, Desiree Zurowski, Nicholas Lea, Peter Keleghan, Malcolm Stewart
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 798
Filmnummer 53739

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-03-17
Tror de hade vissa bekymmer att bestämma sig hur storyn skulle utvecklas och sluta. Men en trivsam liten thriller oavsett, inte alls så dålig och absolut inte tråkig.
sawa
2019-03-12
Börjar OK sedan ointressant och alltför mycket trams följt av ett oväntat slut.
Stygga-Vargen
2016-10-03
Väldigt banal, platt, tråkig och allmänt intetsägande film. När det gäller skådespelarna är Pierce Brosnan den som gör bäst ifrån sig och det borde väl säga en del. Måttligt underhållande är den ju men det är också allt. Svag 2:a.
annihilat0r
2016-07-02
"Butterfly on a Wheel" är en trivsam thriller där Pierce Brosnan spelar en slags sadistisk djävul. Gerard Butler och Maria Bello spelar å sin sida två offer, totalt hjälplösa för Pierces djävulska påhitt. Inramningen är med andra ord gemytlig.
dudson
2015-04-09
Enda bra med denna film var att se Brosnan som sadistisk onding med ett elakt grin. Butler var skapligt bra men själva filmen är en långsökt soppa av helt obegriplig natur. Fast hittade rullen på loppis för 8kr så"
Krille80
2015-01-16
Hade inte väntat mig en såpass habil thriller som detta trots allt är. Jag hade väntat mig ett förutsägbart slut men jag blev överraskad. Fina insatser från Brosnan, Bello och Butler lyfter filmen också lite extra. Riktigt trevlig film att spendera tid med under en lat och avslappnad söndagsförmiddag. 3+
GrandMaster_E
2012-08-26
Njae! Lite för mycket av det mesta.
Sofftlan
2012-08-18
Nej fy fan, inte ett jota som stämde i denna film.
erecxx
2012-08-18
Uscha, inte bra, feel bad hela tiden och en alltför genomskinlig handling och plot twist. Funderade skarpt att byta kanal, nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Inte värst trovärdigt spelat heller, dålig kemi. Snyggt filmad i alla fall.
Arseenal
2012-08-18
Horribelt slut.
Visa äldre kommentarer »