nya casino utan svensk licens

Det 10:e offret

Denna framtida historia utspelar sig i ett spel där reglerna är stränga och man måste följa dem för sitt eget bästa. Det går ut på att döda ett antal offer som man har fått reda på vilka de är, och om man dödar alla, vinner man en miljon dollar. Däremot om man dödar fel person, kan man åka i fängelse, upp till 30 år.

Filminfo

Originaltitel La Decima vittima
Alternativ titel La Dixième victime, The 10th Victim, The Tenth Victim
Regissör Elio Petri
Manus Ennio Flaiano, Tonino Guerra, Elio Petri, Giorgio Salvioni
Skådespelare Marcello Mastroianni, Ursula Andress, Elsa Martinelli, Salvo Randone, Massimo Serato, Milo Quesada, Luce Bonifassy, George Wang, Evi Rigano, Walter Williams, Richard Armstrong, Antonio Ciani

2018-07-08
Hur häftig retrofuturismen än må vara fastnade jag inte då den var alldeles för snurrig. Stilig är den dock med tydliga influenser från Bond. En mera straight story så hade betyget blivit högre direkt.
BrutusBeefcake
2016-04-05
Fullkomligt älskar den futuristiska estetiken som osar 60-tal. Riktigt läckert. Tyvärr så är filmen inte särskilt bra trots att den till viss del är intressant och innehåller ett par höjdarscener. (6/15)
craptastic
2012-09-27
Velig och obegriplig.. Inte riktigt min smak. Men storyn lockar!
NekkruEvul
2012-07-07
den här filmen hade fått ett bra betyg om den inte innehöll så mycket nonsens
kungkalas
2011-08-13
Filmen var ju toppen fram till 1:24 ja, men jag tänker låtsas om att minuterna därefter inte fanns så kan den få en fyra ändå.
EmitFlesti
2011-07-13
Marcello Mastroianni är perfekt som en blond super-assassin och Ursula Anderss är vacker att titta på. Påminner en del om de tidiga bondfilmerna under 60-talet. Älskade användande av de starka färgerna, framförallt av färgen gul. Borde ha slutat vid 1:24 min märket, men det försämrar inte betyget det minsta
dudson
2010-05-10
Filmen försöker vara cool och tuff,,Och visst den är rätt Tuff på sina ställen!! Men för övrigt är den en enda soppa av Märkligheter av alla möjliga slag...Synd att filmen känns så snabbt ihop-slängd..Musiken är Ubeeer HäfftiG....
apmannen
2009-10-14
Första halvtimmen det bästa jag sett senaste kvartalet iaf. Lysande musik av filmpsykfunk-legenden Piero Piccioni. Filmer med mordplaner som inkluderar krokodiler, dansande tekoppar och nån slags stympad gasbindemumie i kulisserna kommer alltid få höga betyg av apmannen.
hsimpson
2009-10-13
Idén är ju råcool - ett bättre utförande och det hade kunnat vara en toppfilm. Klent skådespeleri och omotiverade märkliga inslag. Nej, nu känns det som en ovanligt svag Bond-film (och då är de filmerna sällan något utöver det vanliga) med hemsk musik. Fotot är rätt snyggt på sina ställen, men det räddar inte filmen.
Tonti
2009-10-08
Svag trea till detta stundtals underhållande men meningslösa schabrak.