Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Det näst bästa


För många är Abbie och Robert det perfekta paret, men en viktig sak hindrar dem från att bli förälskade i varandra – Robert är homosexuell. Livet skulle kanske fortsätta att gå sin gilla gång om det inte vore för den vilda kväll när ödet, och ett stort antal cocktails, gör att paret hamnar i samma säng...


Originaltitel The Next Best Thing
Regissör John Schlesinger
Manus Tom Ropelewski
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Lynn Redgrave, Rupert Everett, Madonna, Benjamin Bratt, Illeana Douglas, Josef Sommer, Michael Vartan, Neil Patrick Harris, Malcolm Stumpf, Mark Valley, Suzanne Krull, Stacy Edwards, John Carroll Lynch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1461
Filmnummer 275

Recensioner

Skapad 2019-11-25 av von_fantasy
Hur många gånger har jag inte sagt: \"Ingen klassiker, men riktigt bra\" till en film? Senast var nog till \"En underbar dag\" (med bl.a. Michelle Pfeiffer)... Men nu är det dags att ta fram den d...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-11
Första delen, nej föresten större delen av filmen är enbart en seg, tråkig och intetsägande sörja. Det är först den sista kvarten det bränner till och blir lite drama. Men det är bara det näst bästa för filmens höjdpunkt är ändå de allra sista minuterna när sluttexten rullar och American Pie dånar i högtalarna.
Krille80
2014-11-09
Jag kan faktiskt erkänna att jag tycker filmen börjar bra och är faktiskt lite kul. Jag tänker då att det kan faktiskt fungera så länge man fortsätter med humor men helt plötsligt vänder filmen och man väljer att gå på den dramatiska vägen. Detta sabbar filmen och Madonna klarar inte drama det minsta. Filmen sjunker nästan hela vägen till botten. 1+
Tatty
2014-01-29
Riktig bra film. Gillar filmen.

2013-05-13
Några trevliga överraskningar i skådespelarnas kvalitet finns men det här är en romantisk komedi som tror att den är ett djupt drama som tror att den är en snyftare som tror att den är en romantisk komedi och får därför aldrig riktigt ihop det.
Maxter
2012-08-24
Hade inga förväntningar på denna Madonna rullen men den var mycket bra. Storyn var fängslande och gripande på många plan. Foto och skådespeleri var också imponerande. Helt klart mycket sevärd!
agyness
2011-09-20
Härlig romcom som följt med sen barndomen. Dock blir man arg på Madonna i slutet...!!!!!!!
Taandborste
2011-09-18
Väntade mig inte speciellt mycket och den gav mig heller inte speciellt mycket. Men den var söt i alla fall.
faith86
2010-12-11
Ok för en Madonna film. I början tycket jag den vara bara irriterande, men sen blev det bättre, för karaktärerna var sympatiska även om de inte var särskilt djupa. Men what's it with the wannabe brittiska accenterna?
Lurtz
2010-06-24
Satt mest och funderade över om Madonna brukar prata sådär eller om det var hennes försök till en brittisk dialekt.
snorkfröken
2010-06-22
New low! Det här är det absolut sämsta jag sett. Den här filmen är ett praktexempel på flera big no no's i film. Skådespelarinsatser under all kritik. Ljudet är fruktansvärt dåligt mixat. Storyn patetisk och klyschig. Dialogen är gräslig. Och inte nog med det...man får då och då lyssna till Madonnas tråkigaste sånginsatser någonsin.
Visa äldre kommentarer »