2.1

Deuce Bigalow - European Gigolo

Den godhjärtade, men naive Deuce Bigalow trodde att livet som extraknäckande gigolo var över. Men just när han som bäst ska njuta av sin fridfulla tillvaro som akvarierengörare dras han på nytt in i branschen. Deuce gode vän, hallicken T. J. Hicks har nämligen blivit anklagad för mordet på Europas mest kände gigolo, och Deuce är den ende som kan rentvå sin vän. Därför beslutar han sig för att bege sig till Europa och gå undercover, vilket betyder att han dels måste gå en match mot ett av världens tuffaste fackförbund, International Man-Whore Society, och dels tillfredställa rader av kärlekstörstande kvinnor, bland dem den vackra men oförutsägbara Eva.

Originaltitel Deuce Bigalow: European Gigolo
Regissör Mike Bigelow
Manus Rob Schneider, David Garrett (I), Jason Ward
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Rob Schneider, Eddie Griffin, Hanna Verboom, Jeroen Krabbé, Til Schweiger, Douglas Sills, Carlos Ponce, Charles Keating, Alex Dimitriades, Kostas Sommer, Federico Dordei, Oded Fehr, Tony Fish (III), Zoe Telford, Miranda Raison, Skytriss, Hilton Myburgh

Metheuz
2016-02-12
Jag vill aldrig mer höra orden man-whore eller mangina. Jag vill också aldrig mer se Rob Schneider i en film.
Purp
2015-10-20
Det här är Humor.
MinotaurKing
2015-08-16
Rätt kul ändå.
Howler19
2015-07-29
Började faktiskt ganska roligt men sen gick det snabbt utför.
yrkeschaufföre
2015-04-11
Nästan samma film som ettan med tillägget att han leker detektiv (och att den utspelar sig i Amsterdam. Den är lite fånigare än ettan men samtidigt är det fler roliga figurer i den här. Svag trea (samma som ettan)
2014-11-11
Trots att denna filmen är begåvad(tveksamt om man kan använda begåvad ihop med denna filmen?) med Eddie Griffin, vissa riktigt roliga scener och dialog som fick mig att spontant skratta en hel del så kan man inte med gott samvete ge denna film godkänt. Dels saknar den charmen som fanns i första filmen och dels så håller sig alla skämt under bältet.
Andreas_
2013-03-31
Rob Schneider kan faktiskt göra lite små roliga komedier ibland om det inte blir för mycket av "kiss och bajs humorn" som det tyvärr blir i denna. Första Deuce var ändå lite små kul, men denna uppföljare faller väldigt platt.
emmalona
2011-12-19
Helt okej film, många roliga scener tycker jag.
wolly78
2011-08-21
äntligen kan jag utnyttja 1:an som betyg.
O´Reilly
2011-08-21
Första erkänner jag var rätt okej, men det här var ju bara crap. Douche Bigalow!