Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Polisdistrikt 13


Gerard Dépardieu är Matthew, en ärrad snut märkt av korruptionen inom poliskåren. En dag föreslår en kollega en riskfylld plan. Tillsammans ska de slå till mot stadens mäktigaste knarkkung och eliminera honom. Bytet kommer ge dem fem miljoner kronor. Vardera. Och svinet förtjänar ändå att dö.


Originaltitel Diamant 13
Regissör Gilles Béhat
Manus Gilles Béhat, Olivier Marchal
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Gérard Depardieu, Olivier Marchal, Asia Argento, Anne Coesens, Aurélien Recoing, Aïssa Maïga, Catherine Marchal, Erick Deshors
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 45
Filmnummer 72732

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2011-09-22
Min främsta anledning till att ens se den här filmen stavas Asia Argento. En kvinna vars karriär som jag följer med stor nyfikenhet. Tyvärr tycker jag att hon inte gör speciellt mycket väsen av sig så hennes insats i den här filmen glömmer man nog bort rätt snabbt är jag rädd för. I övrigt så lämnade filmen en hel del att önska. Både när det gäller skådespelare samt handling. Kanske att jag ser om filmen vid något tillfälle, men jag är tveksam till det redan nu.
Bumbi78
2011-09-12
Depardieu och Asia Argento i fransk polisthriller såg mycket lovande ut. Vad som hände vet jag inte, storyn är rörig och hela filmen är långsam och grådaskig med en intrig man inte bryr sig nämnvärt om. Beck nämns som jämförelse, men de filmerna har åtm oftast lite underhållningsvärde.
ulke666
2011-09-05
Tråkigt och oengagerande.
Tepesco
2011-06-11
Håller med tidigare kommentar men tycker egentligen inte det bara betyder att det är dåligt. Men som en fransk Beck ungefär, men jag tycker ju om Beck. Svag trea.