Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Dickie Roberts


En före detta barnstjärna som numer är helt bortglömd försöker desperat att göra come back i show business. Han lyckas få en audition för en roll som en normal kille, men regissören tror inte han kan gestalta en normal människa eftersom han aldrig hade någon riktig barndom. För att övertyga regissören och få rollen, hyr Dicke Roberts en familj som ska hjälpa honom att återuppleva sin barndom.


Originaltitel Dickie Roberts: Former Child Star
Regissör Sam Weisman
Manus Fred Wolf, David Spade
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare David Spade, Mary McCormack, Jon Lovitz, Alyssa Milano, Craig Bierko, Rob Reiner, Scott Terra, Jenna Boyd, John Farley, Fred Wolf, Emmanuel Lewis, Alan Blumenfeld, Corey Feldman, Rachel Dratch, Doris Roberts, Ian Gomez, Retta, Edie McClurg, Ambyr Childers, Michael McDonald, Kevin P Farley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 409
Filmnummer 15666

Recensioner

Skapad 2019-10-26 av Rollywood
Den här hopplösa komedin är ett praktexempel på b-film. Tråkig story och dålig humor som i de flesta filmer med David Spade. Detta är historien om Dickie Roberts (David Spade), en före detta...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2014-11-15
I min vänskapskrets är många oförstående till att jag gillar David Spade som skådis. Denna film gör det dock väldigt svårt för mig att hålla fast vid det. Detta är nämligen en otroligt tråkig film med ytterst få scener som får mig att le och det är väldigt lång tid mellan de scenerna. Så även om du gillar David Spade så är detta inget att se.
Dutch
2014-10-28
Spade funkar i små doser, han klarar inte av huvudroller.
ziferN
2013-11-13
Charmig, småkul och underhållande film av den lättsamma sorten, och då tänker jag främst på filmens enkla humor som kanske inte är det minsta genomtänkt men det är trevligt för stunden. Detta är en sådan film man slår på om man inte har något annat för sig och hur kan ogilla David Spade? Han kör sin grej.
Rollywood
2009-05-26
En film att vara tveksam till, läs min recension
yrkeschaufföre
2009-05-04
David spade är ju underbar! och filmen är riktigt bra förutom en liten dipp i mitten.
godsk88
2009-03-05
jag tycker denna filmen är riktigt riktigt bra. håller helt med M.C. sen finns det väl ingen som kan ogilla David Spade??:O
DanielJohnsson
2007-01-20
David Spade är charmig, och den har ett härligt "feelgood"-slut, därav tvåan

2006-08-23
Kan först uppfattas som en barnfilm, men i själva verket behandlar den tunga frågor om självpsykologi bättre än de flesta "seriösare" filmer. Under, och kanske även tack vare, den glättiga och barnsliga ytan skildras med en fullträff människans behov av omtanke.
Mikael_H
2006-08-04
Svag trea.
Rulparapel
2006-07-24
Dålig handling och dåliga barn skådisar (mest killen) Men filmen var fortfarande underhållande och var den första roliga film jag sett på länge.
Visa äldre kommentarer »