Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Die Hard 4.0


John McClane är tillbaka och kämpar denna gång emot en internetbaserad terroristorganisation som systematiskt tar över den teknologiska infrastrukturen som stödjer ekonomin i USA och resten av världen. Ännu en gång är det upp till John McClane att sätta stopp för terroristernas plan, denna gång med hjälp av en ung hacker.


Originaltitel Live Free or Die Hard
Alternativ titel Die Hard 4
Regissör Len Wiseman
Manus Mark Bomback, David Marconi
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Bruce Willis, Timothy Olyphant, Maggie Q, Justin Long, Cliff Curtis, Mary Elizabeth Winstead, Kevin Smith, Zeljko Ivanek, Cyril Raffaelli, Andrew Friedman, Joe Gerety, Tim Russ, Jonathan Sadowski, Christina Chang, Edoardo Costa, Chris Ellis, Sung Kang
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11749
Filmnummer 50514

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
McClane is back! Jepps han är tillbaka, den misslyckade polisen som alltid är på fel plats vid fel tillfälle. Denna gång i Jersey som civilsnut. I denna film så råkar han komma på kant med n...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av crawler
För fjärde gången är det dags för John McClane att skjuta terrorister på löpande band, och lyckligtvis slipper vi i Sverige den extremt lökiga titeln ”Live Free or Die Hard” (och får istäl...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Kahlroth
Live free or die hard är nummer fyra i ordningen och actionnivån är uppumpad till högsta nivå, faktum är att om de skulle pressa in mer action skulle det bli löjligt orealistiskt. Nu blev det b...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av lamotta
Välkommen tillbaka till machograbbarnas himmelrike, filmserien Die Hard. Huvudroll John McClane (Bruce Willis) skenar som en buffel rakt igenom tillvaron i sin fjärde film, Die Hard 4.0. Han har bli...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-04-29
Pang, pang Lucky Luke, det blir ordning när han kommer till stan... Nja, har alltid svårt för filmer fyllda med action...
labi
2020-12-26
Sämsta filmen i pentalogin. Första filmen är bäst. All charm förloras i de nya datoranimerade specialeffekterna. Gäsp.
sodomiten
2021-01-16
Jag ger en tvåa för några balla actionscener. Men den är inte lika bra som de tidigare filmerna. Dels börjar Mcclane bli gammal och sen ger allt högteknologiskt tjafs , datahackande, headset m.m filmen en opersonlig känsla. Ok det var lite sånt i de äldre die Hard filmerna också men här tar det över helt. Ge mig en 90- tals telefonkiosk i stället! Beträffande om skurken (Timothy Olyphant) är tråkig så är det sant. Men även filmhistoriens bäste filmskurk hade framstått som det om den suttit som på ett jävla Callcenter med headset halva filmen.
Visse93
2020-12-16
Något underhållande var den men den når inte upp till samma nivå som de första filmerna.
yrkeschaufföre
2017-11-17
Som film funkar den okej men det är ju ingen die hard! Jag är förvånad över hur pass bra Justin funkar i hop med Bruce.Ganska svag trea.
TheHorrorfan
2017-08-16
Klyschigt pang-pang som inte borde imponera på någon.
Stygga-Vargen
2016-11-26
När det gäller uppföljarna till Die Hard så är detta den klart bästa.
Kurosawafan
2016-06-02
så djävla cheesy kanske är svag 2a men om jag inte ens blir iintresserad n'r jag sitter på ett flygplan...
Litsne
2016-02-19
Efter en början där det fanns någon typ av handling så urartar filmen totalt. Hade jag inte sett "I give it a year" innan så hade jag gett den en 1:a. Nu blir det en svag 2:a.
Dream
2015-12-25
Börjar lite små charmigt, men blir snabbt blek! Vissa uppföljare funkar andra inte och Die Hard är en av dem som inte funkar. skulle stannat efter dem 3 första filmerna.
Visa äldre kommentarer »