Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Dinner for Schmucks


Tim är på väg upp i karriären på sitt företag, och har just fått sin första inbjudan till idiotmiddagen som varje månad arrangeras hos hans chef. Det hela går ut på att den av de inbjudna som tar med sig den största pajasen som sällskap vinner. Tims fästmö, Julie, tycker att idén är motbjudande och Tim går med på att skippa middagen. Men det är innan han träffat Barry, en anställd på skattemyndigheten som spenderar en stor del av sin fritid med att bygga genomarbetade utställningar av uppstoppade möss. Tim inser snabbt att han funnit en guldklimp till idiot och han kan inte motstå att bjuda in Barry till middagen.


Originaltitel Dinner for Schmucks
Regissör Jay Roach
Manus Michael Handelman, David Guion
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Steve Carell, Stephanie Szostak, Jemaine Clement, Bruce Greenwood, David Walliams, Ron Livingston, Larry Wilmore, Kristen Schaal, Lucy Punch, Zach Galifianakis, Lucy Davenport, Nick Kroll, PJ Byrne, Andrea Savage, Chris O'Dowd, Octavia Spencer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2881
Filmnummer 81349

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av Samajra
Tim (Paul Rudd) arbetar på den så kallade 6:e våningen, men får plötsligt en chans att ta sig upp till den 7:e våningen genom att imponera på chefen. Han blir inbjuden till en middag, men inte ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av
Dinner for Schmucks inger en känsla av deja vu, trots att den på papperet är helt ny. Det finns ett otal skäl till det, vilka sammantaget gör filmen till en riktigt tråkig upplevelse.[*] 1. Den...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av TimBuckley
Fin är ingressen till denna film när den låter oss ana att detta kan komma till att bli en mångbottnad och lite sorglig komedi som skiljer sig ifrån mängden. Ful är denna film när den kort hä...   Läs mer »

Kommentarer


BarryHero
2022-03-07
Faktiskt rätt plågsam film med få roliga inslag. Detta är Steve Carell när han är som absolut sämst - överdrivet korkad och helt utan sympatiska drag. Trist att man inte kan producera något bättre när det ändå finns ett par rätt talangfulla namn inblandade. Man undrar ju hur den franska versionen står sig i jämförelse.
KyLLo
2018-03-07
Ojämn. Delvis påhittig, underhållande och välgjord. Sedan finns det andra delar som är provocerande usla, klyschiga och fåniga. Det sistnämnda sänker definitivt betyget. En stark etta.
deswhip
2018-03-05
Filmen är visserligen lite rolig ibland men den känns lång, idiotierna bara pågår liksom. Det är väldigt svårt att definiera humor men jag tycker inte det stämmer riktigt. Jag tycker bara en karaktär var riktigt bra och det var konstnären. Resten var överdrivet och samtidigt aningens pretentiöst, vilket i sig känns högst tveksamt, och Steve Carell är inte heller särskilt bra. En bra idé men sämre utförande. 2-
Rai
2018-01-05
Jösses ´, vilken usel film!!!!
Stygga-Vargen
2016-10-28
Bra, rolig, underhållande och även ganska originell komedi med bra skådespelare.
wasteoftime
2016-04-12
Det finns en viss värme, men som kommer bort sig, filmen hade kunnat vara så mycket bättre, om den inte hade envisats med att vara så, jag vet inte, löjlig? Det finns ett fantastiskt karaktärsgalleri, men som nyttjas helt fel. Steve Carrell är fantastisk, men antingen är filmen lite för seriös, eller inte seriös nog. Det bilr en så väldigt mycket flamsande i något slags limbo. 0,1 på SH-skalan.
Nemralis
2015-09-06
Några skratt, men totalt ologiska karaktärer som gör det mer förvirrat än kul.
MinotaurKing
2015-08-15
Steve är grym. Awesome film.
annihilat0r
2015-07-08
Jag skrattade högt flertalet gånger under "Dinner for Schmucks", men när helheten ska bedömas är kvaliteten aningen för darrig för att filmen ska vara värd ett högre betyg. Dock är detta en komedi som jag verkligen uppskattade och njöt av – en som jag således varmt rekommenderar.
Howler19
2015-04-15
Barry är rätt rolig men det är tyvärr inte mycket som fungerar runt omkring honom i den här filmen.
Visa äldre kommentarer »